Με ήττα αποχαιρετά την Γ’ Εθνική κατηγορία ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Την ήττα με σκορ 1 – 0 γνώρισε η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής κατηγορίας. Έτσι ο Αχιλλέας Φαρσάλων παρέμεινε στους 20 βαθμούς και τερμάτισε στην 11η θέση αποχαιρετώντας μαζί με την ομάδα του Βελουχίου, του Μαρτίνου, του Διγενή Νεοχωρίου, του Ρήγα Φεραίου και της Θήβας την Γ Εθνική κατηγορία.

Στα της αναμέτρησης η ομάδα του Αχιλλέα ήταν αυτή που έχασε την πρώτη καλή στιγμή όταν μόλις στο 5ο λεπτό το όμορφο φαλτσαριστό σουτ του Καραγκούνη από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής πέρασε ξυστά από το κάθετο δοκάρι του Κουτσόπουλου.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν αμέσως όταν ο Υφαντής γύρισε από δεξιά και ο Βουκομάνοβιτς με απευθείας πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα σχεδόν παράλληλα με το τέρμα.

Στο 13’ ο Σέρβος επιθετικός βρέθηκε στην περιοχή από πλάγια θέση και το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ. Στο 17’ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Αρχοντής βρέθηκε αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι, σούταρε συρτά με την μπάλα να κοντράρει σε πόδι αμυνομένου και να φεύγει σε νέο κόρνερ. Από το κόρνερ ο Χάδιαρης κατάφερε να σουτάρει από πλεονεκτική θέση αλλά αδύναμα, με τον Χάμο να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 19’ ο Διπλάρης γέμισε στην περιοχή, ο Βουκομάνοβιτς κέρδισε στον αέρα τον Χάμο αλλά η μπαλα πέρασε άουτ. Στο 20’ οι Διπλάρης, Κοντός και Βουκομάνοβιτς συνδυάστηκαν και ο Σέρβος επιθετικός με δυνατό συρτό σουτ έγραψε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν ώστε να πετύχουν και άλλο τέρμα και στο 24’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κοντού ο Θεοδωρόπουλος επιχείρησε ένα εντυπωσιακό γυριστό σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου άνηκε στον Αχιλλέα Φαρσάλων όταν ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε φάουλ και ο Τλούπας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα εκατοστά από το οριζόντιο δοκάρι του Κουτσόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με την πρώτη καλή στιγμή να καταγράφεται στο 65′ και να ανήκει στους παίκτες του κ. Παραφέστα όταν η σέντρα-σουτ του Αναγνώστη βρήκε το πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού των Σελλάνων. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τον ΑΟ Σελλάνων να παίρνει το τρίποντο με σκορ 1 – 0.

Η Σύνθεση

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Χάμος (70′ Παπαδημητρίου), Κούλπας, Οικονόμου, Μάρκου, Κουρούμαλος, Κατσανάκης (46′ Κομισόπουλος), Νεμπεγλέρας, Τλούπας, Καραγκούνης, Αραπίτσας, Αναγνώστης.

Η τελική βαθμολογία του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας:

1. ΝΠΣ Βόλος 63
2. Νίκη Βόλου 46
3. Αστέρας Ιτέας 41
4. ΓΣ Αλμυρός 40
5. Ολυμπιακός Βόλου 39
6. Αμβρυσσέας Διστόμου 37
7. ΑΟ Σελλάνων 35
8. Ρήγας Φεραίος 35
9. Θήβα 34
10. Διγενής Νεοχωρίου 24
11. Αχιλλέας Φαρσάλων
12. Οπούντιος Μαρτίνου 16
13. ΑΠΟΚ Βελούχι 6

Πηγή φωτο: karditsapress.gr