Φόρος: Θέλαμε την νίκη ώστε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα

Δηλώσεις έκανε ο προπονητής του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων κ. Χάρης Φόρος έπειτα από την νίκη των μπλε κόντρα στην ομάδα του Στρατώνι, έπειτα από ένα παιχνίδι θρίλερ που κρίθηκε στην παράταση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια φορμαρισμένη ομάδα, εμείς είχαμε το άγχος καθώς θέλαμε την νίκη για να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα, μπροστά στο κοινό μας. Παρουσιάστηκαμε πολύ καλά στην εκκίνηση του αγώνα, όμως στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν συνεχίσαμε να είμαστε το ίδιο καλοί. Όμως πάλι επανήλθαμε, ισορροπήσαμε και προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και καταφέραμε να έχουμε πάλι το προβάδισμα μέχρι τα τελευταία λεπτά.
Σε εκείνο το σημείο όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να επανέλθουν και η αναμέτρηση οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί με την βοήθεια του κόσμου μας ο οποίος σε ακόμη ένα παιχνίδι ήταν εκπληκτικός, τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και προσωπικότητα και κατάφεραν να πάρουν αυτή την σημαντική νίκη. Τώρα έχουμε διακοπή, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με το μυαλό μας στο επόμενο παιχνίδι.”