Κέρδισε και ανέβηκε τέταρτος ο Ατρόμητος!

Την νίκη με σκορ 1-0 πέτυχε ο Ατρόμητος Βαμβακούς στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στον Άρη Διλόφου για τον πρώτο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Με αυτή την νίκη ο Ατρόμητος έφτασε τους 34 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση πλέον, ενώ ο Άρης παρέμεινε στους 20 βαθμούς και την 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Η αναμέτρηση είχε αρκετές εκατέρωθεν ευκαιρίες με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 10′ όταν ο Σακελλαρίου πρόλαβε τον Καρακικέ πριν αυτός πλασάρει έπειτα από κεφαλιά πάσα του Τριαντάφυλλου.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν με ένα σουτ του Στεργιόπουλου το οποίο πέρασε λίγο άουτ.
Στο 35′ ο Καρακώστας έκλεψε την μπάλα, έσπασε στον Δημουλά με το πλασέ του τελευταίου να σταματάει στο κάθετο δοκάρι του Σακελλαρίου.

Οι μπλε έχασαν και πάλι κάποιες καλές στιγμές με τον Τσιτσικλή να αστοχεί από πλεονεκτική θέση έπειτα από πάσα του Χρόνη, ενώ ο Στεργιόπουλος είδε την προσπάθεια του να περνάει λίγο δίπλα από τα δοκάρια.

Εν τέλει στο 45′ ο Αλέξανδρος Ξυνογαλάς συνδυάστηκε όμορφα με τους Τσιτσικλή και Στεργιόπουλο, έσπασε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή και ο Στεργιόπουλος με κοντινή προβολή την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος πίεσε ώστε να πετύχει και άλλο τέρμα και έχασε κάποιες καλές στιγμές, με τον Ξυνογαλά να κάνει την σέντρα και τον Στεργιόπουλο να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ με κεφαλιά.

Ενώ στο 60′ ο Τσιτσικλής βρήκε με κάθετη πάσα τον Παπαδόπουλο, αυτός έκανε το πλασέ με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Ευθυμιάδη.

Ο Άρης έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Ηλίας Ξυνογαλάς έπειτα από εκτέλεση φάουλ βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έκανε όμως βεβιασμένη πάσα και ο Μαυρομύτης δεν κατάφερε να βρει σωστά την μπάλα ώστε να την στείλει στα δίχτυα.

Στο 75′ ο Μουτκανάς έπιασε ένα δυνατό σουτ με τον Ευθυμιάδη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Θανόπουλος έκανε την σέντρα με τον Τασιόπουλο να κάνει την προβολή και τον Ευθυμιάδη να διώχνει και πάλι.

Έτσι το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Σύσσωμη η ομάδα του Άρη Διλόφου, ευχαριστεί θερμά την ομάδα του Ατρομήτου Βαμβακούς για την άψογη φιλοξενία τους.

Οι Συνθέσεις

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σακελλαρίου, Αρσενόπουλος Βασίλης, Γκούνης, Φλώρος, Μορφογιάννης, Μουτκανάς, Ξυνογαλάς (55′ Βόπης) Χρόνης (46′ Θανόπουλος), Αρσενόπουλος Βαγγέλης (60′ Παπαδόπουλος), Στεργιόπουλος, Τσιτσικλής (65′ Τασιόπουλος).

Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Ευθυμιάδης, Ξυνογαλάς Ηλίας, Μπανιάς, Χαμορούσος, Σακελλαρίου, Συργκάνης, Καρακώστας (60′ Μαυρομύτης) Ρεντινόπουλος, Φουστάνας, Τριανταφύλλου, Καρακικές (33′ Δημουλάς).