Το καλεντάρι του Σαββατοκύριακου 31/03 – 01/04

Αγωνιστικών υποχρεώσεων συνέχεια έχουμε το Σαββατοκύριακο 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του Νομού Λάρισας με πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τις ομάδες της Επαρχίας Φαρσάλων.

Αρχικά στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ κατηγορίας ο Ολυμπιακός Αμπελιάς ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα από το πρωτοπόρο Κιλελέρ βρίσκεται στην 7η θέση με 42 βαθμούς όντας πέντε βαθμούς πίσω από την προνομιούχο πεντάδα των πλέι οφ της ανόδου.

Οι ερυθρόλευκοι αυτή την αγωνιστική θα πάρουν ξεκούραστο τρίποντο καθώς αγωνίζονται με τον Αστέρα Τυρνάβου ο οποίος έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, ελπίζοντας παράλληλα σε απώλεια βαθμών τόσο του πέμπτου Μαυροβουνίου, όσο και του έκτου Ελευθεραί ώστε να μειώσουν την ψαλίδα της διαφοράς.

Στον πρώτο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας τώρα ξεχωρίζουν τα δυο τοπικά ντέρμπι της Επαρχίας μας.

Αρχικά στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων η Αναγέννηση Φαρσάλων η οποία βρίσκεται στην 4η θέση με 32 πόντους αντιμετωπίζει την Ακαδημία του Αχιλλέα Φαρσάλων η οποία βρίσκεται στην 13η θέση με 6 βαθμούς. Οι κόκκινοι θέλουν να βρίσκονται σε επαφή με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ στην αντίπερα όχθη η Ακαδημία θέλει το τρίποντο για να παραμείνει στο κόλπο της παραμονής.

Ενώ στο γήπεδο της Βαμβακούς ο τοπικός Ατρόμητος ο οποίος είναι πέμπτος με 31 πόντους, αντιμετωπίζει τον Άρη Διλόφου ο οποίος βρίσκεται στην 10η θέση με 20 βαθμούς.

Η όγδοη της βαθμολογίας Δόξα Υπέρειας με 24 πόντους αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον πρωτοπόρο Προμηθέα Λάρισας.

Ενώ ο ΑΟ Ναρθακίου ο οποίος βρίσκεται στην 9η θέση με 21 βαθμούς αντιμετωπίζει στην έδρα του την Ανθούπολη η οποία βρίσκεται στην 6η θέση με 28 πόντους.
Όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 31 Μαρτίου και ώρα 17:00.

Τέλος στον πρώτο όμιλο για το πρωτάθλημα της Γ ΕΠΣΛ κατηγορίας υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για την δεύτερη θέση της ανόδου καθώς Νίκη Κρήνης και Θύελλα Βασιλί βρίσκονται στο… “νήμα” και η μεταξύ τους αναμέτρηση θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση άνοδο, καθώς απομένουν τρεις στροφές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Η Νίκη Κρήνης έχει 27 βαθμούς και βρίσκεται στην δεύτερη θέση όντας έναν βαθμό μπροστά από την Θύελλα Βασιλί η οποία έχει 26 και βρίσκεται στην 3η θέση.

Η μεταξύ τους αναμέτρηση η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Απριλίου και ώρα 17:00 στο γήπεδο του Βασιλί, έχει μεγάλο ενδιαφέρον και αναμένεται να κρίνει την υπόθεση της απευθείας ανόδου σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις ο 5ος της βαθμολογίας με 22 βαθμούς Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Άγιο Γεώργιο ο οποίος βρίσκεται στην 8η θέση με -1 βαθμό, ενώ ο Σταυραετός έχει ρεπό.