Βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός

Στα ανατολικά και νότια την Πέμπτη αναμένονται τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες στα νοτιοανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορείων διευθύνσεων 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος και μόνο τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένονται τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση, Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα ανατολικά. Κατά τόπους περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά η ελάχιστη θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στις ανατολικές περιοχές πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση προβλέπεται από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες, βαθμιαία όμως από τα βόρεια ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση καιρού για 30/03/2018

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή. Οι άνεμοι θα πνέουν στο νοτιοανατολικό Αιγαίο βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο σταδιακά 6 μποφό