Πλήρωσε τα λάθη του στην αρχή της αναμέτρησης κόντρα στον πρωτοπόρο

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς γνώρισε την ήττα με σκορ 2-3 κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα του Κιλελέρ και έτσι παρέμεινε στους 42 βαθμούς έπεσε στην 7η θέση και είναι στο -5 πλέον από την πέμπτη και προνομιούχο θέση της Α1 ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι πλήρωσαν το κακό τους ξεκίνημα καθώς στο πρώτο ημίωρο εμειναν πίσω στο σκορ κατάφεραν να ισοφαρίσουν όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν αμέσως εκ νέου το προβάδισμα.

Αρχικά με την συμπλήρωση δέκα λεπτών παιχνιδιού ο Κριεμάδης στην προσπάθεια του να διώξει με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μαγαζιώτη σημειώνοντας έτσι αυτογκόλ στο 8′.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν άμεσα καθώς στο 23′ ο Ζιούστης έκανε την σέντρα και ο Σερίφης με όμορφη κεφαλιά νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πέτυχε το 1-1.

Η χαρά των ερυθρόλευκων όμως δεν κράτησε για πολύ καθώς πέντε λεπτά αργότερα ο Φαρμάκας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε αμέσως εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι ερυθρόλευκοι πίεσαν ώστε να μπουν εκ νέου στην διεκδίκηση της αναμέτρησης και να πετύχουν την ισοφάριση και έχασαν κάποιες καλές στιγμές με τους Σουλτούκη, Μιστάκου και Σερίφη δίχως όμως να πετύχουν το πολυπόθητο τέρμα.

Οι φιλοξενούμενοι σε μια αντεπίθεση κατάφεραν να πάρουν αέρα δύο τερμάτων όταν ο Τζατζάκης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ απέναντι από τον Μαγαζιώτη και με πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.Στην συγκεκριμένη φάση οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Αμπελιάς διαμαρτύρονται έντονα καθώς θεωρούν ότι ο σκόρερ ξεκίνησε την προσπάθεια του από θέση οφσάιντ.

Το μόνο που κατάφερε το συγκρότημα του Αχιλλέα Τσιβόπουλου ήταν να μειώσει στο 88′ με πολύ όμορφο πλασέ του Σερίφη μέσα από την περιοχή στο τελικό 2-3.

Η Σύνθεση

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Λαζαρίδης, Ζαφειρούλης(65’ Κιούσης), Κριεμάδης, Βασιλειάδης, Σερίφης, Κουρμπάτι, Μιστάκου, Ζούστης, Γεωργούλας, Σουλτούκης