Ήττα απο τον Ρήγα και τώρα Κύπελλο για τους Μυρμιδόνες

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1 στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του στον τέταρτο όμιλο της Γ Εθνικής κατηγορίας κόντρα στον Ρήγα Φεραίο ο οποίος “καιγόταν” για την νίκη καθώς με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Βελεστίνου έφτασε τους 34 βαθμούς και πέρασε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
Οι Μυρμιδόνες από την άλλη παρέμειναν στους 20 βαθμούς και την 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 8′ έχασαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία όταν ο Αραπίτσας άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλο, έσπασε την μπάλα στον επερχόμενο Καραγκούνη ο οποίος όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, καθώς από πλάγια θέση έκανε το πλασέ το οποίο πέρασε μόλις άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να πιέσουν όμως το πλασέ του Τσιώλη από τα δεξιά μέσα στην περιοχή έδιωξε με το σώμα ο Χάμος.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Αχιλλέας έχασε ακόμη μια καλή στιγμή όταν ο Βούλγαρης έκανε όμορφη ατομική ενέργεια, σούταρε όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Το συγκρότημα του κ. Παραφέστα ειχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος όμως δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό και έχασαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 48′ όταν ο Αλεξίου έπιασε την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ με τον Κατσανάκη να διώχνει σωτηρία πάνω στην γραμμή.

Ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Νασιακόπουλος έκανε το σουτ με τον Χάμο να διώχνει σε κόρνερ.

Εν τέλει στο 60′ η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς όταν ο Τζοβάρας βρήκε χώρο μέσα στην περιοχή έκανε και το πλασέ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Χάμου και άνοιξε το σκορ.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Αχιλλέας είχε δύο καλές στιγμές με τον Κομισόπουλο αρχικά όταν η παράλληλη πάσα που επιχείρησε δεν βρήκε κάποιον συμπαίκτη του με αποτέλεσμα να περάσει άουτ, ενώ στην τελευταία φάση της αναμέτρησης ο Βούλγαρης εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ρήγα.

Πλέον οι Μυρμιδόνες έχουν στο μυαλό τους τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας ο οποίος θα διεξαχθεί την Τρίτη 27 Μαρτίου και ώρα 16:30 στο Δημοτικό Στάδιο του Αλκαζάρ κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Χάμος, Οικονόμου (65′ Αναγνώστης), Κούλπας, Κουρούμαλος, Μάρκου, Νεμπεγλέρας, Τλούπας, Κατσανάκης, Βούλγαρης, Καραγκούνης (70′ Δρόσος), Αραπίτσας (57′ Κομισόπουλος Αλ.)

Ρήγας Φεραίος: Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Σπαθής, Καρλιάμπας, Αλεξίου, Νασιακόπουλος, Χατζησταμάτης (68′ Παπακώστας), Τζοβάρας (70′ Παπαγεωργίου), Τσιώλης (80′ Σουγγάρης), Τσελέπης (85′ Ράπτης).