Με μεγαλοπρέπεια η μαθητική κατάθεση στα Φάρσαλα (23/03) – (pic)

Τελέστηκε σήμερα Παρασκευή προ – παραμονή της Εθνικής Επετείου(23/03) της 25ης Μαρτίου δοξολογία από τον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνων παρουσία μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων, ενώ λίγο νωρίτερα προηγήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις σε όλα τα  σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φαρσάλων.

Στη συνέχεια έγινε απότιση φόρου τιμής και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων της πόλης, στην πλατεία Δημαρχείου, από μαθητές/τριες σχολείων, τους Οδηγούς και τους Προσκόπους, παρουσία των τοπικών Πολιτικών και Στρατιωτικών Αστυνομικών Αρχών.

Την κατάθεση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος, ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Επαρχίας Φαρσάλων Πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Καλλιώρας ο πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Φαρσάλων κ. Βάιος Νικολάου, οι αντιδήμαρχοι κ. Δημ. Μπαμπανίκας, Ηλ. Χολέβας, ο αντιπρόεδρος περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Κων. Τύμπας ο πρόεδρος ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ. κ. Κων. Δερλός, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ κ. Κυρ. Παναγιωτοπούλου, δημοτικοί σύμβουλοι κ. Χατζηπλή, Συροπούλου, Πουλαράκης, Κατσιαούνης, Γκατζόγιας, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φαρσάλων κ. Β. Παύλου, στελέχη της τοπικής ΔΗΜΤΟ,  ο υποδ. της 61 ΜΕ κ. Παν. Καρασιούτας, εκπρόσωπος  Α.Τ. Φαρσάλων, ιερείς της πόλης και πλήθος κόσμου.

Ακολουθούν στιγμιότυπα από την κατάθεση.