Τραγικός θάνατος για θεατή σε σινεμά που παγιδεύτηκε με το κεφάλι του σφηνωμένο κάτω απ’ το κάθισμα

Ένας άντρας του οποίου το κεφάλι σφήνωσε κάτω από το ηλεκτρονικό υποπόδιο ενός καθίσματος σε κινηματογράφο στο Μπέρμιγχαμ πέθανε στο νοσοκομείο.

Σε δήλωση του φορέα εκμετάλλευσης Vue International, ο κινηματογράφος αναφέρει ότι ο άνδρας πέθανε στις 16 Μαρτίου, μία εβδομάδα μετά το τραγικό περιστατικό.

Η έρευνα για το ατύχημα στον κινηματογράφο Vue στο συγκρότημα αναψυχής Star City του Μπέρμιγχαμ συνεχίζεται. Πηγές που μίλησαν στην Birmingham Mail περιέγραψαν πώς συνέβη το φριχτό ατύχημα.

Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο άνδρας έσκυψε στο πάτωμα για να ανακτήσει το τηλέφωνό του το οποίο έπεσε ανάμεσα σε καθίσματα της αίθουσας Gold Class, στο τέλος μιας ταινίας.

Το θύμα απελευθερώθηκε όταν οι άνθρωποι που προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν έσπασαν τελικά το υποπόδιο για να τον απελευθερώσουν. Ο άντρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της πόλης έχοντας υποστεί καρδιακή προσβολή.

Η Vue International δήλωσε: «Μετά από ένα περιστατικό που έλαβε χώρα την Παρασκευή 9 Μαρτίου στο κινηματογράφο του Μπέρμιγχαμ, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ένας πελάτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εκείνο το βράδυ. Είμαστε λυπημένοι που μάθαμε ότι πέθανε την Παρασκευή 16 Μαρτίου».

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Μπέρμιγχαμ ξεκίνησε έρευνα για τα ζητήματα ασφαλείας στον κινηματογράφο.

Πηγή: www.lifo.gr