Άσσο από ημίχρονο η Δόξα Υπέρειας

Τη νίκη με σκορ 5-1 σημείωσε η ομάδα της Δόξας Υπέρειας απέναντι στην Μάνδρα για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. Με αυτή την νίκη η ομάδα της Δόξας βρίδκεται στην 8η θέση με 23 βαθμούς ενώ η Μάνδρα στην 12η με 12 βαθμούς.

Πολύ νωρίς στο 5 λεπτό ο Καλφόγλου άνοιξε το σκορ για την Δόξα, όταν ο Γκατζόγιας έκανε την κάθετη πάσα ο Δημητρίου έσπασε την μπάλα παράλληλα και ο Καλφόγλου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση με πλασέ έγραψε το 1-0.

Δέκα λεπτά αργότερα έπειτα από από συνεχείς κόντρες και ολιγωρία της άμυνας της Δόξας οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1.

Το προβάδισμα πήραν πέντε λεπτά αργότερα στο 20ο λεπτό ξανά η ομάδα της Υπέρειας από σέντρα του Καλφόγλου με τον Γκατζόγια να σκοράρει με υποδειγματικό πλασέ στην κίνηση κάνοντας το 2-1.

Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε η σειρά του Καλφόγλου για να σημειώσει το 3-1, έπειτα από ασίστ του Πολύζου.

Στο 40λεπτό  ο Τσακουρίδης με κεφαλιά θα γράψει το τέταρτο γκολ για την ομάδα του.

Το πέμπτο γκολ για την ομάδα της Δόξας, όπου ήταν και το τελικό σημείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Ευθυμιάδης στο 60ο λεπτό.

Η Σύνθεση

Δόξα Υπέρειας (Κώστας Τσιτσιούμης): Μωησιάδης(60′ Ατόσογλου) ,Ευθυμιάδης, Τσιούρης Γ.(60′ Τσιούρης Ν.), Τσούνη Τραμπάκουλος, Δημητρίου Απ., Τσακουρίδης, Γκατζόγιας(55′ Κέτσι), , Καλφόγλου(45′ λτ Βαλτέρι), Πολύζος, Κερμελίδης