Κεντροαριστερά: Επαφές και ζυμώσεις εν όψει του β’ γύρου

Κύκλο επαφών με τους υποψήφιους που αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο, αλλά και με τους επικεφαλής κομμάτων και κινήσεων του χώρου της Κεντροαριστεράς, ξεκίνησαν η Φώφη Γεννηματά και ο Νίκος Ανδρουλάκης, εν όψει του δεύτερου γύρου των εκλογών για την ανάδειξη ηγεσίας στον νέο πολιτικό φορέα.

Οι δύο υποψήφιοι πυκνώνουν τις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις, ενώ σε εξέλιξη είναι οι συνεννοήσεις, ανάμεσα στα επιτελεία των δύο πλευρών, για τους όρους και τις προϋποθέσεις της τηλεμαχίας, που θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα την Πέμπτη το βράδυ.

Η κ. Γεννηματά και ο κ. Ανδρουλάκης συμφώνησαν στη διεξαγωγή του ντιμπέιτ στη διάρκεια της τηλεφωνικής τους συνομιλίας χθες το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ν. Αλιβιζάτος διεμήνυσε και στις δυο πλευρές πως η τηλεμαχία δε θα γίνει υπό την αιγίδα της επιτροπής Δεοντολογίας.

Η Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε το πρωί με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο και το μεσημέρι πρόκειται να συναντηθεί με τον Γιάννη Μανιάτη και αντιπροσωπεία των Κινήσεων Πολιτών, ενώ απόγευμα έχει προγραμματισθεί συνάντηση με τον Γιώργο Καμίνη. Τις επόμενες μέρες θα συναντήσει τον Γιώργο Παπανδρέου και στελέχη της ΔΗΣΥ.

Σε ανάλογες επαφές προχωράει και ο Νίκος Ανδρουλάκης, είτε τηλεφωνικά είτε με κατ’ ιδίαν συναντήσεις. Αύριο, ο κ. Ανδρουλάκης θα συναντηθεί με τον Γιώργο Καμίνη.

Πηγή: ΑΜΠΕ