Ο απόηχος του “πορτοκαλί” Φαρσαλινού ντέρμπι

Το πρώτο Φαρσαλινό ντέρμπι στέφθηκε με επιτυχία, καθώς η μπλε της ακαδημίας του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων, επικράτησαν του Αθλητικού Συλλόγου Φαρσάλων το απόγευμα του Σαββάτου με σκορ 82-78 για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ.

Έπειτα από τη λήξη της αναμέτρησης ο υπεύθυνος της ακαδημίας του Γ.Σ.Φ. και αρχηγός της αντρικής ομάδας Γιώργος Αναγνωστόπουλος και ο ένας εκ των προπονητών του Α.Σ.Φ. και επί σειρά ετών παίκτης και πρωην προπονητής του Γ.Σ.Φ. Γιώργος Γκουντόπουλος,  μας δώσανε τη δική τους οπτική για το μπασκετικό Φαρσαλινό ντέρμπι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν

Γιώργος Αναγνωστόπουλος: “Σήμερα ήταν μια γιορτή για το Φαρσαλινό μπάσκετ, καθώς το μέλλον του μπάσκετ της πόλης μας βρέθηκε αντιμέτωπο με παιδιά που επί σειρά ετών τίμησαν το  μπάσκετ και το Γυμναστικού και είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του. Εύχομαι ότι καλύτερο στην ομάδα το Αθλητικού για την συνέχεια του πρωταθήματος. Ο κόσμος σήμερα ήταν εκπληκτικός και αγκάλιασε το γιορτινό κλίμα που υπήρχε.

Γιώργος Γκουντόπουλος: “Το να αγωνίζεσαι απέναντι στο μέλλον του μπάσκετ είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα, η σημερινή αναμέτρηση ήταν πραγματικά μια γιορτή. Προσωπικά εύχομαι ότι καλύτερο στο Γυμναστικό Σύλλογο Φαρσάλων για την συνέχεια του πρωταθλήματος και στα νέα παιδιά που τώρα ξεκινάνε στο χώρο του μπάσκετ. Ο Γυμναστικός για μένα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι, ελπίζω ο κόσμος που βρέθηκε σήμερα στο κλειστό να απόλαυσε την σημερινή αναμέτρηση όπως κι εμείς.”