Επιτέθηκαν ξανά στον δολοφόνο της Δώρας στην Ευελπίδων – (vid)

Ένταση σημειώθηκε και σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όταν συγγενείς της Δώρας Ζέμπερη αντίκρισαν τον δολοφόνο της, ο οποίος πήγε προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Ο 58χρονος Μανώλης Σοροπίδης ο οποίος είναι ο καθ ομολογίαν δολοφόνος της άτυχης 32χρονης μεταφέρθηκε στις 10.00 το πρωί στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, όπου από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί  συγγενείς της Δώρας.

Η οργή ξεχείλιζε. Ο πατέρας, η μητέρα και τα αδέρφια της Δώρας Ζέμπερη με το που αντίκρυσαν τον δολοφόνο άρχισαν να τον βρίζουν και να του πετούν αντικείμενα.

«Θα πεθάνεις! Δεν θα ζήσεις!», του φώναζε η μητέρα της αδικοχαμένης Δώρας. «Φονιά! Φονιά!», φώναζαν τα αδέρφια της.

Οι αστυνομικοί μετέφεραν σχεδόν σηκωτό τον 58χρονο και πάνω στον πανικό σκόνταψαν στα σκαλοπάτια με αποτέλεσμα να προκληθεί πανδαιμόνιο. Εκεί, βρήκε την ευκαιρία η μητέρας της Δώρας Ζέμπερη να επιτεθεί στον 58χρονο με ένα στυλό.

«Θάνατος δεν θα τον αφήσω να ζήσει. Θα το πληρώσει το αίμα του παιδιού μου» φώναζε ο πατέρας, ενώ η μητέρα έλεγε σε όσους προσπαθούσαν να την κρατήσουν μακριά από τον δολοφόνο: «Δεν ντρέπεστε που μας κρατάτε. Και εσείς δημοσιογράφοι και εσείς βαράτε τον, ρίξτε του, πείτε πως ήταν το παιδί σας, οι αδερφές σας, η μάνα σας. Τι τον θέλετε; Τι θα τον κάνετε; Θα σκοτώσει και άλλα παιδιά. Θα τον ταϊζετε μέσα στη φυλακή. Αλήτη. Μας το έφαγες το κορίτσι μας. Μας έφαγες το διαμάντι μας. Θα σε σκοτώσω, από τα χέρια τα δικά μου θα πας. Δεν θα γλιτώσεις, δεν με κρατάει κανένας σας».

βίντεο: enikos

Πηγή: ant1news.gr