Γαλοτύρι Λάρισας με γιαούρτι και φρέσκο γάλα

Στη Θεσσαλία το τρώνε με τα πάντα, δροσιστικό, νόστιμο και μπορείς να κάνεις από μπρουσκέτες μέχρι και σαλάτες.

  • 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό, πλήρες
  • 100 ml γάλα πλήρες
  • 500 γρ. φέτα Ελασσόνας, τριμμένη
  • 1 κ.γ. χοντρό αλάτι θαλασσινό

Τα Βήματα

  1. Προσθέστε όλα τα υλικά σε ένα γυάλινο μπολ και τοποθετήστε το στο ψυγείο.
  2. Αφήστε το να μείνει για 3 έως 4 ημέρες ανακατεύοντας τρεις με τέσσερις φορές κάθε μέρα.
  3. Απλώστε το σε μία φέτα φρυγανισμένο ψωμί ή συνοδέψτε τα κρεατικά σας κυρίως ψητά και σχάρας.

Για περισσότερες ανάλογες συνταγές επισκεφθείτε pasmageirevontas.gr