Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο στη Θεσσαλία

Με έδρα τα Φάρσαλα, έχει αποκτήσει και η περιφέρεια μας φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο, το ένα από τα δύο σε όλη την Ελλάδα.

Μια ομάδα νέων  ανθρώπων πρωτοπορούν ιδρύοντας Πλανητάριο,  με το όποιο σε όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, θα γίνονται προβολές ταινιών στο εσωτερικό του   με εκπαιδευτικό,  παιδαγωγικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο.

Οι επιστήμονες:  Νικ. Γ .Κατσιαούνης,  πτυχιούχος Ιστορικού Αρχαιολογικού Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Εκδότης , Βασ. Γ. Κατσιαούνης,  Εκπαιδευτικός  Α΄Βαθμιας Εκπαίδευσης, M.Sc Πανεπιστημίου Αιγαίου στον τομέα «Φύλο και Νέα Εκπαιδευτικά και Εργασιακά  Περιβάλλοντα στην Κοινωνία της Πληροφορίας, Ιουλία Νικ. Εγγλέζου Ιδιοκτήτρια Κέντρου Δια Βίου Μάθησης 1- Πληροφορικής,  καθώς επίσης και ένα  think tank  επιστημόνων, καινοτομούν, έτσι ώστε να προσφέρουν στους μαθητές, αλλά και ενήλικες,  έναν ιδιαίτερα εντυπωσιακό και ουσιαστικό τρόπο διαπαιδαγώγησης και ψυχαγωγίας.

Κύριοι ενδιαφερόμενοι είναι τα σχολεία όλων των βαθμίδων καθώς και διάφοροι φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης. Πρόκειται για ιδανική επιλογή καθώς δεν χρειάζεται μετακίνηση των θεατών, αφού το πλανητάριο στήνεται στο χώρο σας, και έτσι μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας μας.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο : 6972664220.

www.planitariothessalias.gr

info@planitariothessalias.gr

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!