Mε περισσότερους από 5000 δρομείς ο ΕΟΣΛΜΑ – Υ στον 35o Μαραθώνιο στην Αθήνα

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ – Υ) ευχαριστούν και συγχαίρουν τους Δρομείς – Μέλη της ΕΟΣΛΜΑ – Υ που για μια ακόμη χρονιά ξεπέρασαν τις 5.000 εγγραφές δηλώνοντας τη συμμετοχή τους στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας και τους παράλληλους αγώνες των 10χλμ και 5χλμ με τους Συλλόγους Μέλη της ΕΟΣΛΜΑ –Υ.

Επίσης ευχαριστούν τους Δρομείς – Μέλη της Ομοσπονδίας γιατί με την συμμετοχή τους ενισχύετε το Κοινωνικό Έργο της ΕΟΣΛΜΑ – Υ που σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ διαθέτει το συνολικό ποσό εγγραφής σε αδύναμες Κοινωνικές Ομάδες -Ιδρύματα της χώρας μας.

Εύχονται σε όλους τους Δρομείς που θα λάβουν μέρος στο μεγάλο αθλητικό γεγονός της χώρας μας, τον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ. Επίσης εύχονται στη διοργανώτρια αρχή ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Προσκαλούμε τα Μέλη των Συλλόγων της ΕΟΣΛΜΑ – Υ που θα έρθουν στην EXPO του Μαραθωνίου στο TAE KBO NTO στο Φάληρο το τριήμερο 9-10-11 Νοεμβρίου να μας επισκεφτούν στο περίπτερο της ΕΟΣΛΜΑ – Υ που θα βρίσκεται στον εκθεσιακό χώρο.

Θα είναι χαρά μας να σας ευχαριστήσουμε και να σας ευχηθούμε να έχετε καλό και ασφαλή τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017.

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ, ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ

Ο Πρόεδρος

Νίκος Γούλας