Τετρακίνητος ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις του και κατάφερε να μετατρέψει σε εύκολη υπόθεση την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καλοχωρίου την οποία και κέρδισε με το ευρύ 4-0.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 19 βαθμούς και βρίσκονται στην δεύτερη θέση όντας σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 35′ όταν ο Καλπίας με κοντινή κεφαλιά πήρε το ριμπάουντ έπειτα από δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του κ. Τσιβόπουλου κατάφεραν να… “καθαρίσουν την μπουγάδα” πετυχαίνοντας τρία τέρματα.

Αρχικά στο 55′ ο Σερίφης με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Μιστάκου με πανομοιότυπο τρόπο πέτυχε το 3-0.

Το “κερασάκι στην τούρτα” της αναμέτρησης έβαλε στο 73′ ο Σερίφης ο οποίος με όμορφο τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 4-0 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης (70′ Ραπτόπουλος), Λαζαρίδης, Σερίφης, Δεμέστιχας, Καλπίας, Δήμου (60′ Βέης), Κουρμπάτι, Μιστάκου, Παππάς (66′ Δομανόλβος), Γεωργούλας, Σουλτούκης (65′ Παλαμίδας).

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Αποστόλης Έξαρχος): Αλί, Βουλάγκας, Δεσπόπουλος, Μήλιος (55′ Σαΐτης), Κούντουρας, Τσιρώνης Α., Τσιρώνης Γ., Μάρκου, Έξαρχος, Στραβέλλας, Νούσιος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Αντωνίου, Παραφέστας, Παπαγεωργίου.