“Καθάρισε ο Αρβάς στο ντεμπούτο του!”

Με τον Δημήτρη Αρβανιτοζήση να σκοράρει δις η Θύελλα Βασίλι πήρε την νίκη με σκορ 2-0 κόντρα στον Μυραϊκό και έτσι έφτασε τους 9 βαθμούς.

Ο “κιλλερ” της Θύελλας χρειάστηκε μόλις 25′ να δείξει το φονικό ένστικτο του και με ψηλοκρεμαστό πλασέ να ανοίξει το σκορ.
Εν συνεχεία οι γηπεδούχοι έχασαν δύο καλές στιγμές με τους Πέτρο και Χρήστο Κούρο και το 1-0 παρέμεινε μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 50′ όμως το δοκάρι σταμάτησε την απευθείας εκτέλεση φάουλ ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Αρβανιτοζήσης έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0.

Εν τέλει ο ίδιος παίκτης στο 75′ με κοντινό πλασέ έπειτα από ασθενή επέμβαση του αντιπάλου τερματοφύλακα πέτυχε το 2-0 σημειώνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Ενώ δέκα λεπτά αργότερα η Θύελλα έφτασε κοντά και σε τρίτο τέρμα όμως η κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι.

Η Σύνθεση

Θύελλα Βασιλί (Γιώργος Αλεξίου):
Νικολόπουλος . Αγγελουσόπουλος, Μπόγκας Θεόδωρος του Αναστασίου, Μπόγκας Θεόδωρος του Γεωργίου, Τριανταφύλλου, Τσιάμπας. Κούρο Πέτρος, Κούρο Χρήστος, Προσμίτης, Ακρίβος, Αρβανιτοζήσης.
Έπαιξαν και οι: Λιτσόπουλος, Αλεξίου Ιωάννης, Καραγιάννης, Τριανταφυλλόπουλος Ευάγγελος.