Είχε “στοπ” στην Ανθούπολη…

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε ο Άρης Διλόφου στην έδρα της Ανθούπολης και έτσι παρέμεινε στους 7 βαθμούς. Το παιχνίδι ήταν από την αρχή σκληρό με πολλές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 17’ όταν έπειτα από σουτ η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι και εν συνεχεία έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Βαΐτσης.

Ένα τέταρτο αργότερα ο Σκορδίλης έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ με τον Ευθυμιάδη να διώχνει ενστικτωδώς και το 0-0 παρέμεινε μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 65’ έπειτα από συρτή σέντρα από αριστερά του Κυπαρίση ο Δημόπουλος τσίμπησε όμορφα την μπάλα και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Ο Άρης προσπάθησε με κάποιες ατομικές ενέργειες να φτάσει στην ισοφάριση δίχως όμως αποτέλεσμα.
Μάλιστα στο 85′ οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά και σε δεύτερο τέρμα όμως το δυνατό σουτ του Βλησαρούλη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ευθυμιάδη και έτσι παρέμεινε το 1-0.

Οι Συνθέσεις

Ανθούπολη (Βαγγέλης Δημόπουλος): Κατής, Κυππαρίσης, Τσιότσικας, Σαράντης, Βλησαρούλης, Χριστιανός, Παυλίδης,  , Γκουντουμάνης,  Σκορδίλης(90′ Μπαντής)  Δημόπουλος, Χατζηρούφας(66′ Χαλιαμούρδας)

Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Ευθυμιάδης, Χαμορούσος, Σακελλαρίου, Συργκάνης, Σουλιώτης, Μπανιάς, Καρακώστας, Δημουλάς, , Καραχάλιας(60′ Ρεντινόπουλος), Λεβέντης (89′ Μαυρομύτης), Βαΐτσης Ρ. (79′ Καρακικές).

Τριπλέτα: Μπατζιανούλης, Κουβάτας, Μπράμης