Για το σχέδιο Γιουνκέρ ενημέρωσε τους φορείς της Λάρισας η Εύα Καϊλή

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Λάρισας επισκέφθηκε την Τρίτη το απόγευμα η ευρωβουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Εύα Καϊλή για να ενημερώσει τον επιχειρηματικό κόσμο για το πρόγραμμα στρατηγικής ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης γνωστό και ως πακέτο Γιούνκερ και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για την οικονομία της χώρας μέσω ΣΔΙΤ (συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα).

Πέρα από τον πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αιμίλιο Νταγιάννη και τη διοίκησή του το παρών έδωσαν και ο πρόεδρος του ΕΒΕ Λάρισας Δημήτρης Αδάμ, ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ Αχιλλεάς Νταβέλης , ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους, ο πρώην πρόεδρος του ΕΒΕ Σωτ. Γιαννακόπουλος κ.α.

Η Εύα Καϊλή ως βασική εισηγήτρια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων, ευρύτερα γνωστού ως Σχέδιο Γιούνκερ, προϋπολογισμού 500 δις ευρώ, σε συνέχεια της επιτυχούς έκβασης των διαπραγματεύσεων για την επέκτασή του, ενημέρωσε εκτενώς για τα διαθέσιμα Επενδυτικά Εργαλεία για την Ελλάδα και τον τρόπο λειτουργίας τους.

thessaliatv.gr