Εξάρα για την Αμπελιά

Ούτε με ένα, ούτε με δύο, αλλά με έξι γκολ ξεπέρασε το σοκ του αποκλεισμού μεσοβδόμαδα από τον Παναγροτικό Νίκαιας, ο Ολυμπιακός Αμπελιάς, κερδίζοντας στη Μελία την ομώνυμη ομάδα με 6 – 2.

Τη δεύτερη θέση της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας «έπιασε» η ομάδα του Ολυμπιακού Αμπελιάς με 16 βαθμούς, όσους δηλαδή έχουν και οι Αετός Μακρυχωρίου, Αμπελωνιακός και Ακαδημία Τυρνάβου, και έναν λιγότερο από την κορυφή και τους 17 του Κιλελέρ. Από την άλλη, η ομάδα της Μελίας παρέμεινε στον… πάτο του βαθμολογικού πίνακα μετά από 7 αγωνιστικές έχοντας μόλις τρεις βαθμούς ως συγκομοιδή.

Στο 25′ ο Στέφανος Σουλτούκης με σουτ από θέση βολής, άνοιξε τον χορό των γκολ, για να ισοφαρίσουν πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι.

Στην επανάληψη και στο 51′ με διαγώνιο σουτ, ο Μιστάκου, έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στο συγκρότημα του Αχιλλέα Τσιβόπουλου, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι και πάλι στα «καπάκια» σε 2 – 2. Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Στέφανος Σουλτούκης με πέναλτι που νωρίτερα χρονικά είχε κέρδισε ο Θοδωρής Γεωργούλας, έκανε το 2 – 3, με τον Τριαντάφυλλο Σερίφη με κεφαλιά στο 65′, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μιστάκου, οι φιλοξενούμενοι πήραν «αέρα» δύο τερμάτων στο ματς.

Στο 75′ χάρις σε ατομική ενέργεια του Δεμέστιχα και με σουτ από πλεονεκτική θέση, ο Ολυμπιακός Αμπελιάς έκανε το 2 – 5, για να έρθει τρία λεπτά αργότερα στο 78′ και πάλι ο Τριαντάφυλλος Σερίφης για να εκμεταλλευτεί σέντρα του Παλαμίδα και να διαμορφώσει έτσι το τελικό 6 – 2.

Η Σύνθεση

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Λαζαρίδης, Ζαφειρούλης, Δεμέστιχας, Καλπίας, Δήμου (65′ Παππάς), Κουρμπάτι, Μιστάκου (72′ Δομανόλδος), Σερίφης, Γεωργούλας, Σουλτούκης (68′ Παλαμίδας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Αρχοντής, Ζαχαρός.

Πηγή: arenalarissa.gr