Παραφέστας :Επιστρέφω σε γνώριμα λημέρια…

Δηλώσεις έκανε ο προπονητής του Αχιλλέα Φαρσάλων κ. Τάκης Παραφέστας αναφορικά με την επιστροφή του στον πάγκο του Αχιλλέα Φαρσάλων αλλά και την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Επιστρέφω σε γνώριμα λημέρια, με νέα δεδομένα πλέον καθώς οι απαιτήσεις είναι υψηλότερες συγκριτικά με την περσινή σεζόν, όμως πιστεύω ότι όλοι μαζί ενωμένοι με την στήριξη του κόσμου μας μπορούμε να καταφέρουμε να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους της Διοίκησης του Τυρνάβου για την κατανόηση τους και την άψογη συνεργασία τους, όπως και όλους τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους που συνεργάστηκα εκεί.

Αναφορικά με την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου γνωρίζουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια έμπειρη και ιστορική ομάδα, όμως είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα και να αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο ότι είμαστε ανεβασμένοι ψυχολογικά και έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα.»

Όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην διάθεση του κ. Παραφέστα και του τεχνικού τιμ εν όψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου,