Συνεχίζει στο κύπελλο ο Αχιλλέας

Την νίκη πρόκριση με σκορ 0-4 πέτυχε ο Αχιλλέας Φαρσάλων κόντρα στον Ατρόμητο Βαμβακούς σε παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων και έτσι οι κιτρινόμαυροι συνεχίζουν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

Ο Αχιλλέας ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και μόλις στο 5′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν έπειτα από όμορφη συνεργασία Καραγκούνη και Νεμπεγλέρα ο τελευταίος με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα πάνω από τον Σακελλαρίου για να αναπαύτει στο πλεκτό.

Εν συνεχεία οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και προσπάθησαν να πετύχουν γρήγορα και δεύτερο γκολ όμως ο Σακελλαρίου κράτησε σε τρεις περιπτώσεις το 0-1.
Αρχικά στο 10′ ο Καραγκούνης έκανε το δυνατό σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής με τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Κόλα ελίχθηκε όμορφα έκανε και το συρτό σουτ με τον Σακελλαρίου και πάλι να λέει όχι.

Οι γηπεδούχοι στο 25′ άγγιξαν την ισοφάριση όταν ο Αζάς βρέθηκε απέναντι από τον Χαμό αρχικά ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα έδιωξε με το σώμα η μπάλα κατέληξε και πάλι στον Αζά ο οποίος σούταρε με τον Κουρούμαλο να διώχνει με υπερένταση πάνω στην γραμμή.
Ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Ξυνογαλάς έκανε όμορφο πλασέ έξω από την περιοχή όμως ο Χαμός έπεσε σωστά και έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Αχιλλέας ανέβασε εκ νέου στροφές και στο 35′ έφτασε κοντά σε δεύτερο τέρμα όταν ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε το κόρνερ ο Οικονόμου έπιασε την κεφαλιά με τον Σακελλαρίου να διώχνει και πάλι.

Εν τέλει πέντε λεπτά αργότερα η πίεση του Αχιλλέα καρποφόρησε εκ νέου όταν ο Συράκος έκανε πάσα με ανάποδο ψαλιδάκι και ο Οικονόμου από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ατρομήτου για δεύτερη φορά.

Στο δεύτερο μέρος ο Αχιλλέας μπήκε και πάλι δυνατά και στο 48′ πέτυχε και τρίτο τέρμα όταν ο Νεμπεγλέρας έκανε κάθετη πάσα στον Συράκο και αυτός με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Εν συνεχεία ο ρυθμός έπεσε αισθητά οι κιτρινόμαυροι είχαν τον έλεγχο της κυκλοφορίας στον χώρο του κέντρου και στο 68′ έφτασαν στο τελικό 0-4 όταν ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Κούλπας με κεφαλιά νίκησε τον Σακελλαρίου και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Συνθέσεις

Ατρόμητος Βαμβακούς (Γιώργος Ράϊος): Σακελλαρίου, Μορφογιάννης, Βασιλόπουλος, Φλώρος, Ξυνογαλάς, Βόπης, Κεσέογλου (3′ λ.τ. Τασιόπουλος), Αζάς (60′ Στεργιόπουλος), Θανόπουλος, Μουτκανάς, Αρσενόπουλος

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Χάμος, Κούλπας, Οικονόμου, Μάρκου, Κουρούμαλος (55′ Αναγνώστης), Μανιώτης (58′ Κατσανάκης), Κόλα (52′ Τλούπας), Μπένος (50′ Χατζής), Καραγκούνης, Συράκος.