Ήττα αποκλεισμός για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς

Βαριά και ανέλπιστη ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός Αμπελιάς, ο οποίος ηττήθηκε με σκορ 5-1 από τον Παναγροτικό Νίκαιας και τέθηκε νωρίς νοκ άουτ από την συνέχεια του κυπέλλου ΕΠΣΛ.

Αρχικά η πρώτη καλή φάση της αναμέτρησης έγινε στο 25’ όταν ο Καραφέριας από την  Νίκαια έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην συνέχεια βρήκε στον κίπερ Ραπτόπουλο και οδηγήθηκε σε κόρνερ.

Στο 36’ η Αμπέλια με τον Δήμου ανοίγει το σκορ με πέναλτι έπειτα από ανατροπή του Χαβίλα στον Γεωργούλα.

Ένα λεπτό αργότερα ο Ανδρεόπουλος με ωραίο πλασέ, φέρνει τον αγώνα στα ίσα έπειτα από προσωπική ενέργεια από την αριστερή πτέρυγα.

 


Στο 42’ ο Γεωργούλας εκτελεί το φάουλ η μπάλα βρίσκει δοκάρι η ομάδα της Αμπελιάς διαμαρτύρεται ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή σε αυτή την φάση.

Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος και στο 47′ ο Τριανταφυλλόπουλος σε θέση τετ α τετ διπλασιάζει τα τέρματα για τον Παναγροτικό.


Ένα λεπτό αργότερα στο 48’ ο Χριστοδούλου ανεβάζει το δείκτη με σουτ κάνοντας το 3-1.
Στο 58’ έπειτα από σέντρα του Καραφέρια ο Γκατζούλης το 4-1.


Ενώ δέκα λεπτά αργότερα το τελικό 5-1 έγινε από σέντρα πάσα του Καραφέρια με τον Χριστουδούλου να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις

Παναγροτικός Νίκαιας (Βασίλης Ταχτιντής): Χαβίλας, Πουρτζίδης, Ψαρούλης, Σουπεκιώτης, Πανδρεμένος Καραφέριας, Ξιώνης(75′ Σακελλαρίου), Σώκος (75′ Ντουρουντάκης). Γεωργόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Αετόπουλος

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Ραπτόπουλος (46’Μαγαζιώτης), Λαζαρίδης, Ζαφειρούλης(59′ Τασούλης), Δεμέστιχας, Καλπίας, Δήμου(59′ Παππάς), Κουρμπάτι, Σερίφης (75′ Δομανόλδος), Μιστάκου, Γεωργούλας, Σουλτούκης