Σε “απόρθητο κάστρο” έχει μετατρέψει το Κλειστό ο Γυμναστικός! – (vid)

Την δεύτερη εντός έδρας νίκη του σημείωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων ο οποίος επιβλήθηκε με σκορ 70-64 του Αγρινίου και έτσι επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Ξάνθης.

Δείτε τα τελευταία λεπτά

 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με όπλο τους την ώθηση του κόσμου κατάφεραν να περάσουν μπροστά με 11-4.

Οι φιλοξενούμενοι όμως αντέδρασαν άμεσα και με επιμέρους σκορ 0-8 πέρασαν μπροστά με 11-12, 2′ πριν την λήξη του δεκαλέπτου.

Οι παίκτες του κ. Πέρκου όμως είχαν άμεση απάντηση και με δύο τρίποντα των Νικολόπουλου και Γιώργου Αναγνωστόπουλου πέρασαν εκ νέου μπροστά στο σκορ η πρώτη περίοδος τους βρήκε μπροστά με 19-15.

Στην δεύτερη περίοδο η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι για γερά νεύρα και ο Γυμναστικός κατάφερε να πάρει αέρα τεσσάρων πόντων λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με σκορ 38-34.

Στην έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου ο Γυμναστικός έκανε εντυπωσιακό κρεσέντο και με επιμέρους σκορ 11-5 κατάφερε να περάσει μπροστά με δέκα πόντους 49-39.

Όμως οι φιλοξενούμενοι αποδείχθηκαν”σκληρό καρύδι” και με δικό τους ξέσπασμα κατάφεραν όχι απλά να μειώσουν αλλά και να περάσουν μπροστά με 52-53.

Με το ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου οι γηπεδούχοι κατάφεραν με τρίποντο του Χρήστου Αναγνωστόπουλου να περάσουν μπροστά με 55-53.

 

Εν συνεχεία ο Νικολόπουλος με ακόμη ένα εύστοχο τρίποντο κατάφερε να διευρύνει το προβάδισμα των μπλε.
Οι γηπεδούχοι από εκείνο το σημείο και μέχρι την λήξη δεν έχασαν σε κανένα σημείο το προβάδισμα και εν τέλει πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη.

Δεκάλεπτα: 19-15, 38-34, 52-53, 70-64

Οι συνθέσεις

Γ.Σ. ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Πέρκος): Νικολόπουλος 18(4), Σαββίδης 11(1), Χαιρετίδης 2, Αναγνωστόπουλος Χ. 5(1), Αναγνωστόπουλος 18(4), Σιόλογκας 11, Μακρής 3, Λιιούπης, Ντίνος, Λούτας, Καραδήμας, Συνετός 2

ΑΓΡΙΝΙΟ (Χρήστος Μυριούνης): Τασόπουλος 5(1), Μπερερής 7(1), Κυριλής Θ. , Μουρατίδης 6, Γκρέκας 8, Κυριλής Δ., Ρέντζιος, Κασαμπαλής 10, Μήτσου 3, Σταύρου 27(4), Τάγκας