Πεντάστερο διπλό!

Η Αναγέννηση Φαρσάλων επέστρεψε με επιβλητικό τρόπο στις νίκες καθώς έκανε.. “περίπατο” στην έδρα της Ραχούλας την οποία και κέρδισε με σκορ 3-5.

Οι κόκκινοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με το “καλημέρα” της αναμέτρησης καθώς μόλις στο 9′ ο Παλαμίδας άνοιξε το σκορ.

Μάλιστα με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Κουκουτής έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Ζαγγανάς έγραψε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ σημειώνοντας το 0-3.

Το πάρτι του πρώτου ημιχρόνου ολοκληρώθηκε στο 45′ όταν ο Γιάννης Αρβανιτοζήσης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πέτυχε το 0-4.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν σε 2-4 με τους Σταμουλάκη αρχικά στο 63′ ενώ ο Μεταλλούλης δύο λεπτά αργότερα πέτυχε το 2-4.

Οι παίκτες του κ. Θεοχαρόπουλου έδειξαν ότι δεν είχανε διάθεση για περαιτέρω παιχνίδια και τρία λεπτά αργότερα ο Γιαχνής πέτυχε το 2-5.

Το μόνο που κατάφερε η Ραχούλα ήταν να μειώσει στο τελικό 3-5 με τέρμα του Βλησσαρούλη στις καθυστερήσεις.

Η Σύνθεση

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Ζάντζας, Ρούμπας, Αρβανιτοζήσης Γ., Μαλέσκα, Μπουλάρι Μουτκανάς(83′ Θεοχαρόπουλος), Πατσιούρας, Γιαχνής (83′ Σιούτογλου), Παλαμίδας Ν., Κουκουτής(67′ Τέμα), Ζαγγανάς Κ.(74′ Κούμρια)