Πρώτο τρίποντο με… “περίπατο”!

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε την αναμέτρηση με τον Μυραϊκό ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων ο οποίος με το επιβλητικό 1-4 πέτυχε και την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 25′ όταν έπειτα από σέντρα του Νασιούλα ο Πέτσας με καρφωτή κεφαλιά από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος κατάφεραν να αντισταθούν στον επιθετικό μονόλογο των Χαλκιάδων όμως με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι”καθάρισαν την μπουγάδα”.

Αρχικά στο 50′ ο Νασιούλας και πάλι έκανε όμορφη κάθετη πάσα στον Πέτσα και αυτός με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 0-2 παράλληλα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Πέντε λεπτά αργότερα οι ρόλοι αντιστράφηκαν ο Πέτσας τροφοδότησε τον Νασιούλα και ο τελευταίος με πλασέ από θέση τετ α τετ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του.
Ένα τέταρτο αργότερα ο Νασιούλας και πάλι με δυνατό μονοκόμματο σουτ κεραυνοβόλησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πέτυχε το 0-4.

Μάλιστα στο 80′ ο Μακρυγιάννης σκόραρε με κοντινή προβολή έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αντωνιάδη με το τέρμα να ακυρώνεται ως επιθετικό φάουλ.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 85′ στο τελικό 1-4.

Ο Μέγας Αλέξανδρος έχασε σωρεία ευκαιριών με τους Σδράλη, Αντωνιάδη, Τασιόπουλο και Νασιούλα και ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να είναι και σε υψηλότερα επίπεδα.

Η Σύνθεση

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Κονατσιώτης (55′ Χαρισούλης), Λαζαρίδης, Κυριάκου (70′ Στεφανίδης), Μακρυγιάννης, Αντωνιάδης, Μητσόπουλος, Αναγνώστου, Ζαχόπουλος, Νασιούλας, Πέτσας, Τασιόπουλος (55′ Σδράλης).