Δημοπρατείται έργο ύψους 120.000 ευρώ στο Δίλοφο Φαρσάλων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 548.000,00 ευρώ για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας είναι έτοιμα να δημοπρατηθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Πρόκειται για έργα ουσίας, έργα τα οποία αντιμετωπίζουν υπαρκτά προβλήματα και δείχνουν τον σεβασμό και το ενδιαφέρον της Περιφέρειας Θεσσαλίας απέναντι στα καθημερινά ζητήματα των πολιτών», σημείωσε ο κ. Κ. Αγοραστός και συνέχισε:
«Σε μία δύσκολη περίοδο η Περιφέρεια Θεσσαλίας, με σχέδιο και προγραμματισμό υλοποιεί έργα χρήσιμα για τον τόπο, έργα που ρίχνουν χρήμα στην πραγματική οικονομία και συντηρούν ή δημιουργούν θέσεις εργασίας».

Πρόκειται για τα έργα:

– Βελτίωση και συντήρηση της Επαρχιακής Οδού 29 (Κραννώνας – μέχρι επαρχιακή οδό Νο. 28 Καρδίτσα – Λάρισα), προϋπολογισμού 300.000 ευρώ

– Συνδετήρια οδός Δίλοφου Φαρσάλων, προϋπολογισμού 120.000 ευρώ

– «Προμήθεια ψύχρας ασφάλτου για την συντήρηση του οδικού δικτυού Π.Ε. Λάρισας έτους 2018 » προϋπολογισμού 74.000,00 ευρώ

– Αντιδιαβρωτικά αντιπλημμυρικά έργα στους χείμαρρους της δημοτικής ενότητας κουρείου», Προϋπολογισμού: 30.000,00 ευρώ

– Προμήθεια υλικών για την κατασκευή υπόγειων αγωγών άρδευσης του ΤΟΕΒ Αγίας Σοφίας, προϋπολογισμού 24.000 ευρώ

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!