Οι Φαρσαλινοί φίλαθλοι «πετάνε στα ουράνια»!

Ο Φαρσαλινός αθλητισμός έχει περάσει από πολλά… «κύματα» κατά την διάρκεια των ετών, έχει ζήσει έντονες στιγμές χαράς έχει ζήσει στιγμές απογοήτευσης και «παρακμής» και γενικότερα έχει περάσει από όλα τα στάδια που είναι φυσιολογικά στον αθλητισμό όπου όπως και οι νίκες και οι χαρές υπάρχουν οι ήττες και οι κακές στιγμές.

Η Κυριακή 8 Οκτωβρίου του 2017 έχει χαραχτεί ήδη στις μνήμες των Φαρσαλινών φιλάθλων και ανθρώπων που ασχολούνται με τον αθλητισμό ως μια ημέρα χαράς και υπερηφάνειας από αυτές που σου δίνουν δύναμη να παλέψεις κόντρα στα σημεία των καιρών γιατί στο βάθος υπάρχει αυτή η «γλύκα» που λίγα πράγματα έμειναν την σημερινή εποχή να μας την θυμίζουν και ένα από αυτά είναι ο αθλητισμός.

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων στο πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι έπειτα από 27 ολόκληρα χρόνια στην Γ Εθνική κατηγορία πέτυχε την πρώτη του νίκη και μάλιστα με ανατροπή κόντρα στον Α.Ο. Θήβα με σκορ 2 – 1, παίρνοντας εκτός από τους τρείς βαθμούς και μεγάλη ψυχολογική «ένεση» εν όψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας στην Γ Εθνική κατηγορία.

Λίγο αργότερα ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων έδωσε τον πρώτο του αγώνα στην Β Εθνική κατηγορία κόντρα σε ένα εκ των φαβορί του ομίλου την Καβάλα και πιάνοντας σπουδαία απόδοση πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη με σκορ 75 – 74 γράφοντας εκ νέου ιστορία.

Μέσα από αυτές τις μεγάλες νίκες ο κόσμος ο οποίος σημειωτέον «αγκάλιασε» και τις δυο προσπάθειες δίνοντας βροντερό παρών τόσο στο Στάδιο όσο και στο Κλειστό παίρνει δύναμη και τόνωση ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στις προσπάθειες των ομάδων και να είναι ο κινητήριος μοχλός τους.

Ο δρόμος είναι σίγουρα μακρύς και δύσκολος όμως όσο υπάρχει ενότητα και στήριξη τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να ζήσουμε και στο άμεσο μέλλον τόσο όμορφες εικόνες όσο αυτές της Κυριακής με τον κόσμο να φεύγει «γεμάτος» και χαμογελαστός από τα δυο γήπεδα.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο αθλητισμός είναι χαρά, ψυχαγωγία και διασκέδαση.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Άλκης Σούρλας

- Γεννήθηκε στα Τρίκαλα στις 26/3/1994. Σπούδασε Αθλητική Δημοσιογραφία στο Ι.Ι.Ε.Κ D.O.M.I και στο City Unity College. Έκανε πρακτική στο aekarena.gr και στο web radio Postgame.gr ενώ συνεργάστηκε και με το ArenaLarissa.gr. Σε αυτή την "γωνία" θα διαβάσετε απόψεις για "Μπάλα και άλλα".