Με λαμπαδηδρομία ξεκίνησε η “12η γιορτή Χαλβά”

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια της πρώτης μέρας γιορτής χαλβά, οι Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών, στην προσπάθειά τους να διαδώσουν την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας, διοργανώνουν κάθε χρόνο την Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, με σκοπό την μεταλαμπάδευση του μηνύματος της προσφοράς αίματος προς τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο. Για 15η συνεχή χρονιά η “Φλόγα της Αγάπης” περιδιαβαίνει ολόκληρη τη χώρα, μεταλαμπαδεύοντας σε κάθε γωνιά το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, την αγάπη για το συνάνθρωπο και την αλληλεγγύη σε αυτούς που βρίσκονται σε ανάγκη.

Με κεντρικό μήνυμα «Aκολούθησε το μονοπάτι της καρδιάς σου» αθλητές και μη, τρέξανε συμβολικά στην πόλη μας κρατώντας τη δάδα της αγάπης και της εθελοντικής προσφοράς ψηλά και μεταφέροντας την παντού . Στόχος της δράσης αυτής είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών για την εθελοντική προσφορά αίματος και φυσικά η προσέλκυση νέων περισσότερων Εθελοντών αιμοδοτών.

Τα Φάρσαλα υποδέχτηκαν την φλόγα της Αγάπης την Παρασκευή στις 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:30μμ στην κεντρική πλατεία στα πλαίσια της 12ης Γιορτής Χαλβά, λίγο πριν την επίσημη έναρξη της πρώτης μέρας της “12ης Γιορτής Χαλβά” στα Φάρσαλα.

Στην πλατεία τους περίμεναν εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων ώστε να ανάψει η δάδα.

Η συγκέντρωση των παιδιών , των πρόσκοπων, των οδηγών και των δρομέων, έγινε στις 6,30 μμ στην σκεπαστή αγορά, οπού δόθηκαν μπλουζάκια στα παιδιά και τους δρομείς καθώς και οι δάδες για την μεταφορά της φλόγας.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!