Βροντερό μήνυμα κατά των Ναρκωτικών από τα Φάρσαλα – (vid)

Με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Κατά Των Ναρκωτικών», ο Δήμος Φαρσάλων και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων (ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ), σε συνεργασία με 25 συλλόγους και φορείς της περιοχής τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017, διοργάνωσε εκδήλωση με βασικό και ηχηρό μήνυμα “Κατά των Ναρκωτικών”.

ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ-6619

Βασικός σκοπός της εκδήλωσης είναι να διαδώσει το μήνυμα ενάντια στο στίγμα και στον αποκλεισμό και να δώσει ελπίδα στην προσπάθεια συνανθρώπων μας και των οικογενειών τους για καθαρή ζωή μακριά από κάθε εξάρτηση.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων αρχικά ο κόσμος συγκεντρώθηκε στην πλατεία Δημαρχείου στις 8 το βράδυ, εκεί περίμεναν οι KARAKATU, όπου έδωσαν τον ρυθμό στην συγκεκριμένη εκδήλωση και στην συνέχεια λίγο αργότερα ξεκίνησε η πορεία δια μέσου της οδού Λαρίσης προς το Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων.

ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ-6661

Την εκδήλωση στο Πολιτιστικό άνοιξε ο Πρόεδρος ΟΠΑΚΠΑ κ. Δερλός ο οποίος ανέφερε και ευχαρίστησε τους 25 συλλόγους της επαρχίας για την πολύτιμη συνδιοργάνωση και συμμετοχή στην εκδήλωση, στη συνέχεια ευχαρίστησε το προσωπικό του ΑΤ Φαρσάλων για την ομαλή διέλευση της πορείας δια της οδού Λαρίσης.

ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ-6737

ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ-6746

Τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Καραχάλιος, ο οποίος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του οργανισμού ΟΠΑΠΚΑ κ. Δερλό, ο οποίοι κατάφεραν εκ του μηδενός  να γίνει μια κοινή συνδιοργάνωση με 25 συλλόγους του τόπου μας. Ευχαρίστησε τους KARAKATU που έδωσαν τον δικό του ρυθμό στην πορεία. Η σημερινή εκδήλωση περνάει ένα μήνυμα σε όλους όσους αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα, συμπαραστεκόμαστε στους γονείς και προσφέρουμε αλληλεγγύη, με την ομιλία που θα ακολουθήσει προσφέρουμε το ελάχιστο ώστε να μην υπάρξουν ανάλογα κρούσματα στο μέλλον.

ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ-6756

Η εκπρόσωπος των 25 συλλόγων και αντιπρόεδρος του Σταυρού κ. Γεωργία Τσιμπίδα ανέφερε: “Σας καλωσορίζω στην σημερινή εκδήλωση για ένα μεγάλο και βαθιά κοινωνικό θέμα είμαστε όλοι εδώ λέμε ΟΧΙ στα ναρκωτικά λέμε ΝΑΙ στην ενημέρωση. Για όλα αυτά θα μας ενημερώσουν η κα. Κουφάκη από το ΟΚΑΝΑ και ο κ. Γκουντής από το ΚΕΘΕΑ. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο κ. Καραχάλιο τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ κ. Δερλό και την δημοτική σύμβουλο κα. Παναγιωτοπούλου, όπως και τον κάθε σύλλογο ξεχωριστά για την βοήθεια τους, καθώς και τα παιδιά και τους δασκάλους της μουσικής σχολής ΟΠΑΚΠΑ, το συγκρότημα KARAKATU από τον Βόλο που σήμερα έδωσαν ήχο σε ένα πρόβλημα που συνήθως ο κόσμος σιωπά. Εύχομαι η σημερινή εκδήλωση να αποτελέσει απαρχή μελλοντικών εκδηλώσεων.”

ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ-6780

Η κα. Παναγιωτοπούλου ως υπεύθυνη του Δήμου Φαρσάλων στο διαδημοτικό δίκτυο Υγιών Πόλεων έκανε μια σύντομη αναφορά για την Παγκόσμια μέρα Κατά των ναρκωτικών και τα μέτρα πρόληψης, τον στόχο και την ενημέρωση προς την αποφυγή αυτών.

ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ-6786

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε διάλεξη από στελέχη του ΟΚΑΝΑ και του ΚΕΘΕΑ με θέμα τις εξαρτήσεις και τους τρόπους αντιμετώπισης, ενώ προβλήθηκε και βίντεο από ανθρώπους που έπεσαν στην ζωή τους θύματα των ναρκωτικών, λίγο αργότερα η βραδιά έκλεισε με συναυλία ροκ της μουσικής σχολής του ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ.

ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ-6783

ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ-6790

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Καραχάλιος, ο αντιδήμαρχος κ. Μπαμπανίκας, ο πρόεδρος ΟΠΑΚΠΑ κ. Δερλός, η πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ. κα. Συροπούλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Αρσενόπουλος, Βασιλείου και η κα. Παναγιωτοπούλου, όπως επίσης πλήθος κόσμου εκπροσώπων και φορέων του τόπου.

Δείτε το βίντεο

Δείτε φωτογραφίες

ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ-6571

ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ-6577

ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ-6619

ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ-6624

ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ-6636

ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ-6641

ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ-6646

ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ-6658

ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ-6674

ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ-6715