Όταν υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο τα πάντα είναι εφικτά!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν άπαντες στο «στρατόπεδο» του Αχιλλέα Φαρσάλων, καθώς οι «Μυρμιδόνες» μετά από 27 ολόκληρα χρόνια επιστρέφουν στην Γ Εθνική κατηγορία.

Ο Αχιλλέας ξεκίνησε από την αρχή πιστός στο πλάνο του και έχοντας στην «φαρέτρα» του «υλικά» Α ποιότητας εν τέλει δικαιώθηκε καθώς κατέκτησε το ντάμπλ και μαζί την πολυπόθητη άνοδο.

Για να φτάσουν σε αυτή την ιστορική επιστροφή οι «κιτρινόμαυροι» πέρασαν από πολλά «κύματα», έδωσαν «μάχες» σε πολλά μέτωπα, όμως το «ειδικό βάρος» της φανέλας, η Ιστορία και φυσικά οι άνθρωποι που πλαισίωσαν και πλαισιώνουν τον Αχιλλέα τα τελευταία χρόνια κατάφεραν μέσα από πολλές δυσκολίες να αλλάξουν το «ρου» της Ιστορίας και να επαναφέρουν τα χαμόγελα στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο».

Οι «Μυρμιδόνες» πέρασαν μια σεζόν γεμάτη από το άγχος του πρωταθλητισμού και της πίεσης που προσδίδει αυτό το «βάρος», όμως έχοντας ορατό τον στόχο τους κατάφεραν να κόψουν το νήμα και να «πιούν το νέκταρ» της επιτυχίας, αφότου αρχικά κατάφεραν να κατακτήσουν την πρώτη θέση τερματίζοντας με 11 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Δωτιέα Αγιάς, εν συνεχεία μπήκαν στην ψυχοφθόρο διαδικασία των μπαράζ της ανόδου καθώς δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την διαφορά των 13 βαθμών που θα τους έδινε την απευθείας άνοδο.

Στα μπαράζ ο Αχιλλέας κατάφερε να πετύχει τέσσερις νίκες ενώ είχε και δυο ήττες και φτάνοντας τους 23 βαθμούς (σ.σ είχε ξεκινήσει με 11 την διαδικασία) κατέκτησε την πολυπόθητη άνοδο.

Οι άνθρωποι του Ιστορικού Αχιλλέα έδειξαν φέτος ότι με «οδηγό» το παρελθόν και μαθαίνοντας μέσα από τις «αστοχίες» όλα τα εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν και οι στόχοι να επιτευχθούν όταν υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Άλκης Σούρλας

- Γεννήθηκε στα Τρίκαλα στις 26/3/1994. Σπούδασε Αθλητική Δημοσιογραφία στο Ι.Ι.Ε.Κ D.O.M.I και στο City Unity College. Έκανε πρακτική στο aekarena.gr και στο web radio Postgame.gr ενώ συνεργάστηκε και με το ArenaLarissa.gr. Σε αυτή την "γωνία" θα διαβάσετε απόψεις για "Μπάλα και άλλα".