Ένας νεκρός από πυροβολισμούς στα Γλυκά Νερά

Ενας 48χρονος άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς, στην οδό Σαλώνων στα Γλυκά Νερά, ενώ από τα πυρά τραυματίστηκε και γυναίκα.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο την ώρα που ο άνδρας άφηνε το παιδί του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι άγνωστοι του είχαν στήσει ενέδρα και “γάζωσαν” το αυτοκίνητό του ενώ λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε βγει απο το όχημα το παιδί του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες μια σφαίρα εξοστρακίστηκε και τραυμάτισε μια μητέρα που εκείνη την ώρα πήγαινε το παιδί της στο σχολείο. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε νεκρός είχε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δοσοληψίες με ανθρώπους της νύχτας και αξιωματικοί της ΕΛΑΣ δεν αποκλείουν να πρόκειται για “συμβόλαιο θανάτου”.

Μητέρα που μίλησε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” ανέφερε οτι το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από την προσευχή των μαθητών και περιέγραψε όσα είδε. «Μόλις είχα αφήσει το παιδί μου στο σχολείο. Επιστρέφοντας, στο σπίτι μου, ενημερώθηκα ότι πέφτουν πυροβολισμοί στο σχολείο. Έτρεξα και είδα έναν άντρα πεσμένο στο αυτοκίνητό του» είπε.

Πατέρας ενός παιδιού που πήγαινε στο νηπιαγωγείο του σχολικού συγκροτήματος περιέγραψε στο “Καλημέρα Ελλάδα” ότι το περιστατικό έγινε μόλις πέντε μέτρα από την είσοδο του σχολείου, την ώρα που χτυπούσε το κουδούνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε καμένο περίπου 600 μέτρα από το σημείο.

Πηγή: ant1news.gr