Ποδηλατοβόλτα στην Κρήνη Φαρσάλων από τον Σύλλογο Ενεργών Πολιτών

Στο νέο κάλεσμα των Ενεργών Πολιτών Φαρσάλων, για ποδηλατοβόλτα στο χωριό Κρήνη ανταποκρίθηκαν οι νέοι  και όχι μόνο και συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Δημαρχείου, μπροστά από το άγαλμα του Αχιλλέα για να συμμετάσχουν στην νέα εξόρμηση, την Κυριακή 30 Απριλίου.

Με το σύνθημα “να βάλουμε το ποδήλατο στη ζωή μας ακολούθησαν τη διαδρομή Φάρσαλα – Ανωχώρι – Μικρό Ευύδριο – Κρήνη. Στη διαδρομή για λόγους ασφαλείας προηγούνταν περιπολικό του Α.Τ. Φαρσάλων, ενώ στις διασταυρώσεις μέλη του Δ.Σ. των Ενεργών Πολιτών κατηύθυναν τους ποδηλάτες, συμμετέχοντας στην ασφαλή μετάβαση και επιστροφή από το χωριό Κρήνη Φαρσάλων. Στην πλατεία του χωριού τους ποδηλάτες υποδέχθηκε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Κρήνης προσφέροντας αναψυκτικά, πίτες και γλυκίσματα, ενώ έγινε ενημέρωση για την ιστορία του χωριού.

Κατόπιν, έγινε η επιστροφή στην πλατεία Δημαρχείου και όλοι έδωσαν ραντεβού για τη νέα ποδηλατοβόλτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδρομή Φάρσαλα – Κρήνη – Φάρσαλα είναι 28 χιλιόμετρα, αρκετά κουραστική, αλλά οι ποδηλάτες την χάρηκαν, γιατί απόλαυσαν τα όμορφα τοπία της.