ΕΠΑΛ Φαρσάλων: 1η Έκθεση Μαθητικών Έργων στην πλατεία Λαού στα Φάρσαλα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Επαγγελματικό Λύκειο Φαρσάλων, η 1η Έκθεση Μαθητικών Έργων, την Τρίτη 2 Μαϊου, στην πλατεία Λαού.

ΕΠΑΛ ΕΚΘΕΣΗ-110220

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν έργα μαθητών που έχουν αναπτυχθεί κατά την διάρκεια εργαστηριακών ασκήσεων, αλλά και υλικό που χρησιμοποιείται στα εργαστήρια των Τομέων για την διδασκαλία των μαθημάτων. Επίσης οι εκπαιδευτικοί παρείχαν πληροφορίες για τις σπουδές στην Επαγγελματική Εκπαίδευση αλλά και για το Μεταλυκειακό Έτος-Τάξη Μαθητείας που εξασφαλίζει θέσεις εργασίας σε αποφοίτους Επαγγελματικών Λυκείων.

ΕΠΑΛ ΕΚΘΕΣΗ-105734

ΕΠΑΛ ΕΚΘΕΣΗ-4

Τον χώρο της εκδήλωσης επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Μπαμπανίκας, η πρόεδρος της ΔΗ.ΚΕ.ΦΑ κα. Δέσποινα Συροπούλου, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κα. Κυριακή Παναγιωτοπούλου, ο Διευθυντής της Δ/θμιας Δ/νσης Λάρισας κ. Γιάννης Καψάλης, η Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Δ.Δ.Ε. Λάρισας κα. Ευαγγελία Κρεμεζή και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων κ. Γιώργος Πιτσάβας.

ΕΠΑΛ ΕΚΘΕΣΗ-1

FB_IMG_1493755387392

ΕΠΑΛ ΕΚΘΕΣΗ-105955

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου αλλά και μαθητές της Α’ τάξης του 1ου ΓΕΛ Φαρσάλων, που με ενδιαφέρον ενημερώθηκαν για τα μαθητικά έργα και την δραστηριότητα του σχολείου.
Η εκδήλωση απέσπασε θετικότατα σχόλια από τους επισκέπτες και οι υπεύθυνοι του σχολείου έχουν ως στόχο να γίνει θεσμός η Έκθεση Μαθητικών Έργων για την πόλη μας.

ΕΠΑΛ ΕΚΘΕΣΗ-105816

ΕΠΑΛ ΕΚΘΕΣΗ-130627

ΕΠΑΛ ΕΚΘΕΣΗ-110138

Το Επαγγελματικό Λύκειο Φαρσάλων, ευχαριστεί τις υπηρεσίες του Δήμου Φαρσάλων για την βοήθεια που παρείχαν στην οργάνωση της εκδήλωσης.