Σκορ, θέαμα και “τρίποντο” για την Δόξα!

Γκολ και θέαμα πρόσφεραν “απλόχερα” Δόξα Υπέρειας και Άρης Διλόφου στην μεταξύ τους αναμέτρηση η οποία έληξε με σκοτ 5 – 2 υπέρ των γηπεδούχων.

Έτσι η Δόξα έφτασε τους 38 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση ενώ από την άλλη ο Αρης παρέμεινε στους 25 βαθμούς και την 9η θέση.

Στα πρώτα δέκα λεπτά η Δόξα μπήκε με το “πόδι στο γκάζι” και κατάφερε να πάρει “αέρα” δυο τερμάτων εκμεταλλευόμενη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τα αμυντικά λάθη των φιλοξενουμένων.

Αρχικά στο 5′ ο Γκατζόγιας με όμορφο φαλταριστό σουτ νίκησε τον Φούστανα και “έγραψε” το 1 – 0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Συκαλιάς με όμορφη ατομική ενέργεια και πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2 – 0.

Δέκα λεπτά αργότερα οι “αετοί” πήραν “αέρα” τριών τερμάτων όταν ο Μαργαριτόπουλος έκανε την σέντρα και ο Ποτόσογλου με κεφαλιά νίκησε εκ νέου τον Φουστάνα.

Οι “κιτρινόμαουροι” στο 20′ έχασαν την πρώτη τους καλή στιγμή όταν ο Λεβέντης συνδυάστηκε όμορφα με του Ρούλη Βαίτση με το πλασέ του τελευταίου να διώχνει εντυπωσιακά ο Σκαντζούρης.

Εν τέλει ο Άρης κατάφερε να μειώσει στο 35′ όταν ο Καρακώστας έκλεψε την μπάλα στον χώρο του κέντρου έκανε κάποια μέτρα και με δυνατό σουτ “κεραυνοβόλησε” τον Σκαντζούρη για το 3 – 1.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν ακόμη ένα τέρμα πριν την λήξη του πρώτου μέρους καθώς στο 42′ ο Γκατζόγιας συνδυάστηκε όμορφα με τον Τσακουρίδη και ο τελευταίος με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Με το “καλημέρα” του δευτέρου ημιχρόνου ο Συκαλιάς έκανε το σουτ ο Φουστάνας έδιωξε η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5 – 1 πετύχαινοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο στο 65′ μείωσαν σε 5 – 2 όταν έπειτα από κόντρες η μπάλα κατέληξε στον Καρακικέ και αυτός με έξω από την περιοχή την έστειλε στα δίχτυα.

Μάλιστα ο Άρης “άγγιξε” και το τρίτο τέρμα στο 70′ όμως η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεωνίδα Βαίτση σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σκαντζόυρη.

Ντεμπούτο έκανε για την Δόξα ο 14 χρόνος τερματοφύλακας Ατόσογλου ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι στο 85′ στην θέση του Σκαντζούρη, ενώ από πλευράς Διλόφου αγωνίστηκαν για πρώτη φορά μαζί οι τέσσερις 17 χρόνοι της ομάδος (Καρακικές, Μπανιάς, Μαυρομύτης και Σαλής).

Ο Άρης Διλόφου ευχαριστεί την ομάδα της Δόξας Υπέρειας για την άψογη φιλοξενία.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Υπέρειας (Κώστας Τσιτσιούμης): Σκαντζούρης (85’ Ατόσογλου), Παπαδόπουλος, Τσιούρης Γ., Τσιούρης Ν., Τσιούνη, Τσακαβίτης (46’ Καλφόγλου), Ποτόσογλου, Μαργαριτόπουλος, Γκατζόγιας, Τσακουρίδης, Συκαλιάς.

Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Φουστάνας, Χαμορούσος, Συργκάνης, Δημουλάς, Σουλιώτης (65’ Μαυρομήτης), Βαίτσης Λ., Καρακώστας, Μπανιάς, Φουστάνας Γ. (55’ Καρακικές), Λεβέντης, Βαίτσης Ρ. (25’ λ.τ. Σαλής).