Όσο κερδίζει… ελπίζει!

Ο λόγος για τον Ατρόμητο Βαμβακούς ο οποίος επικράτησε με το… “φτωχό πλην τίμιο” 1-ο της Ακαδημίας Φαρσάλων στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Έτσι ο Ατρόμητος έφτασε τους 43 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση όντας τρεις βαθμούς πίσω από την Νίκαια και την δεύτερη θέση.

Από την άλλη η Ακαδημία παρέμεινε στους 23 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση.

Στα της αναμέτρησης ο Ατρόμητος απείλησε πρώτος μόλις στο 5′ όταν ο Μακρής εκτέλεσε το φάουλ ο Κεσέογλου έκανε το σουτ όμως ο Ευθυμιάδης μπλόκαρε.

Η Ακαδημία “απάντησε” πέντε λεπτά αργότερα όταν ο Ζαφειρούλης έκανε την πάσα ο Μισαηλίδης βρέθηκε προ του Σακελλαρίου όμως η μπάλα έκανε “γκελ” και έτσι χάθηκε η ευκαιρία για κάτι καλύτερο.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης όταν έπειτα από όμορφη κάθετη πάσα του Βόπη ο Παπαδόπουλος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και δεν αστόχησε ανοίγοντας το σκορ.

Αυτό το γκολ έδωσε “φτερά” στους γηπεδούχους οι οποίοι αύξησαν την πίεσή τους και πέντε λεπτά αργότερα έχασαν ακόμη μια ευκαιρία όταν ο Φλώρος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως ο Ευθυμιάδης τον σταμάτησε ενώ ίδια ήταν και η κατάληξη της προσπάθειας του τετ α τετ του Αρσενόπουλου πέντε λεπτά αργότερα

Στο δεύτερο μέρος τώρα ο ρυθμός έπεσε και η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 75′ όταν ο Τασιόπουλος έκανε το πλασέ από θέση βολής με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.

Ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Αζάς έκανε την σέντρα, ο Τασιόπουλος “έσπασε” με το κεφάλι στον Φλώρο αυτός πλάσαρε όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Η Ακαδημία προσπάθησε να αντιδράσει και στο 87′ έχασε μια καλή ευκαιρία με το γυριστό σουτ του Παπαγεωργίου έπειτα από φάουλ του Γιαννούλα να περνάει άουτ και έτσι παρέμεινε το 1 – 0.

Οι Συνθέσεις

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σακελλαρίου, Μακρής, Κεσέογλου, Μπερσιάνης, Μορφογιάννης, Βόπης (70’ Λούκουτος), Ξυνογαλάς, Παπαδόπουλος (λ.τ. 45’ Τασιόπουλος), Αρσενόπουλος (67’ Ανδρεόπουλος), Φλώρος, Αζάς.

Ακαδημία Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου):Ευθυμιάδης, Γιαννούλας, Δημακόπουλος, Σπυρόπουλος, Ζησόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Βαλαβάνης, Χρόνης (50’ Αλμυριώτης), Μισαηλίδης (70’ Παπαγεωργίου), Τσιτσικλής, Ζαφειρούλης (46’ Αλεξίου).