“Ανώδυνη” ήττα…

Την ήττα με σκορ 3 – 1 γνώρισε ο Α.Ο. Ναρθακίου σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο εκατέρωθεν παιχνίδι κόντρα στον Τοξότη.

Έτσι ο Α.Ο.Ν παρέμεινε στους 30 βαθμούς και την 7η θέση έπειτα από 24 αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 29′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσέλα, το οποίο είχε κερδίσει ο Τσότσος έπειτα από ανατροπή του Κατσικόπουλου.

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΝΑΡΘΑΚΙ-1807

Μάλιστα οι γηπεδούχοι κατάφεραν πριν την λήξη του πρώτου μέρους να κάνουν το 2 – 0 με όμορφο πλασέ του Ζαχαράκη μέσα από την περιοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΝΑΡΘΑΚΙ-1817

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Τοξότης κατάφερε να πάρει “αέρα” τριών τερμάτων με “βολίδα” του Τάκε που “εκτέλεσε” τον Αποστολάκη από μακρινή απόσταση και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0.

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΝΑΡΘΑΚΙ-1822
Τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο τελικό 3 – 1 έπειτα από όμορφη ατομική ενέργεια και πλασέ που ξεκίνησε από το κέντρο του Σιδηρόπουλου.

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΝΑΡΘΑΚΙ-1825

Από το 70′ και μετά το Ναρθάκι αγωνιζόταν με 10 παίκτες καθώς ο Σιδηρόπουλος αποχώρησε ελέω τραυματισμού και το Ναρθάκι δεν είχε συμπληρώσει τις αλλαγές του.

Οι Συνθέσεις

Τοξότης Λάρισας (Χρήστος Γκάτας): Ράιδος (60′ Λορίδας), Κίτσιος, Μπουρουτζίκας, Πλατσάς, Τάκε, Παπαδημητρίου (78′ Γκουσγκούνης), Τσέλα, Τσότσος (82′ Νάτσιος), Ζαχαράκης, Νταναβάρας, Κάνος

Α.Ο.Ναρθακίου (Τριάντης): Αποστολάκης, Λελεντζής, Κατσικόπουλος, Αγγελάκης, Κοιλιάρογλου(50′ Καπετάνος), Παλαμίδας, Σιδηρόπουλος, Θάνος, Ατόσογλου (65′ Σίσκος), Μπουλούτσος (50′ Καπετάνος), Κατσαρός

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΝΑΡΘΑΚΙ-1785

Κακάνης, Δημεράς, Σούλης