“Καθάρισε” την παραμονή με “διπλό” ο Άρης!

“Χτυπώντας” δυο φορές στο τελευταίο ημίωρο ο Άρης Διλόφου κατάφερε να πάρει σπουδαίο “διπλό” στην έδρα της Χαραυγής και να… “σφραγίσει” και μαθηματικά την υπόθεση παραμονή,

Ο Άρης “σκαρφάλωσε” στην 9η θέση του πρώτου ομίλου της Β ΕΠΣΛ με 24 βαθμούς και κατάφερε να ανοίξει την “ψαλίδα” από την επικίνδυνη ζώνη στους 13 βαθμούς.

ΧΑΡΑΥΓΗ - ΑΡΗΣ ΔΙΛΟΦΟΥ--4

Στα της αναμέτρησης η ομάδα του κ. Ρόφαλη δημιούργησε την πρώτη της απειλητική στιγμή στο 25′ όταν έπειτα από σέντρα του Μπανιά και καρφωτή κεφαλιά του Γιάννη Φουστάνα έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος τώρα και στο 50′ ο Σαλής έστειλε την προειδοποιητική βολή όταν έπειτα από όμορφη ατομική ενέργεια έκανε και το πλασέ όμως ο τερματοφύλακας της Χαραυγής δήλωσε και πάλι “παρών”.

ΧΑΡΑΥΓΗ - ΑΡΗΣ ΔΙΛΟΦΟΥ--3

Εν τέλει δέκα λεπτά αργότερα ο Ρούλης Βαίτσης ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πάσα του Δημουλά και με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ για τον “Θεό του πολέμου”.

Δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν ακόμη μια ευκαιρία ώστε να “κλειδώσουν” την υπόθεση νίκη όταν ο Γιάννης Φουστάνας έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή όμως ο κίπερ της Χαραυγής αστόχησε και πάλι.

ΧΑΡΑΥΓΗ - ΑΡΗΣ ΔΙΛΟΦΟΥ--5

Στο 75′ ο Άρης κατάφερε να πάρει “αέρα” δυο τερμάτων με έναν ανορθόδοξο τρόπο όταν ο Χαμορούσος εκτέλεσε το φάουλ πίσω από τον χώρο του κέντρου ο τερματοφύλακας της Χαραυγής έκανε λάθος εκτίμηση και η μπάλα κατέληξε στο “πλεκτό” της ομάδας του για δεύτερη φορά.

Ντεμπούτο με τον Άρη Διλόφου έκανε ο Μαρσέλο Σαλής του οποίο το δελτίο εκδόθηκε προ ολίγων ημερών από τους “κιτρινόμαυρους”.

Η Σύνθεση

Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): ΦουστάναςΧρ., Σουλιώτης (20′ λ.τ. Σαλής), Ξυνογαλάς, Συργκάνης, Χαμορούσος, Καρακώστας, Λ. Βαίτσης, Φουστάνας Γ., Μπανιάς (55′ λ.τ Βαίτσης Ρ.), Λεβέντης (46′ Καραντάκης), Δημουλάς.