“Χ”ρυσό βαθμό με “δράστη” τον Δημόπουλο!

Στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης η Ακαδημία  Φαρσάλων με “χρυσό” σκόρερ τον Δημόπουλο κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1 – 1 στην αναμέτρηση με την Δόξα Υπέρειας και να “κλειδώσει” επί της ουσίας την υπόθεση παραμονή στην Β ΕΠΣΛ κατηγορία.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΥΠΕΡΕΙΑ-

Έτσι οι “κιτρινόμαυροι” έφτασαν τους 23 βαθμούς και βρίσκονται στην 10η θέση όντας 12 βαθμούς μπροστά από την ζώνη του υποβιβασμού.

Από την άλλη οι “αετοί” μετράνε 35 βαθμούς και βρίσκονται στην 5η θέση.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ καθώς στο 3′ ο Καλφόγλου νίκησε τον Αγγέλη από κοντά με πλασέ και έβαλε σε θέση οδηγού τους “αετούς”.

Μάλιστα η Δόξα έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος ώστε να “κλειδώσει” το τρίποντο.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΥΠΕΡΕΙΑ--2

Αρχικά στο 12′ και έπειτα από πάσα στην “πλάτη” της άμυνας ο Γκατζόγιας “έσπασε” την μπάλα στον Καλφόγλου και αυτός προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα άουτ.

Ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης βρέθηκε απέναντι από τον Αγγέλη όμως έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 30′ ήταν η σειρά του Ποτόσογλου να βρεθεί τετ α τετ όμως ο Αγγέλης μπλόκαρε το “χλιαρό” σουτ του παίκτη της Δόξας.

Ενώ στο 42′ ο Μαργαριτόπουλος έκανε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής με την μπάλα όμως να περνάει πάνω από τα δοκάρια.

Η Ακαδημία στο πρώτο μέρος προσπάθησε να απειλήσει κυρίως από τα πλάγια με τους Παπακωνσταντίνου και Γιαννολόπουλο δίχως όμως να καταφέρει να δημιουργήσει κλασική ευκαιρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα οι “αετοί” απείλησαν εκ νέου με τους Καλφόγλου και Μαργαριτόπουλο δίχως όμως να καταφέρουν να πετύχουν το δεύτερο τέρμα.

Εν τέλει και ενώ όλα έδειχναν ότι η Δόξα θα φύγει με το “τρίποντο” στην τελευταία απόπειρα της Ακαδημίας ο Βαλαβάνης έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Δημόπουλος πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σκαντζούρη δίνοντας τον “χρυσό” βαθμό στην ομάδα του.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΥΠΕΡΕΙΑ--3

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Αρίστος Παπαγεωργίου χρησιμοποίησε συνολικά επτά ποδοσφαιριστές (Αγγέλης, Βαλαβάνης, Παπακωνσταντίνου, Κουτσικόπουλος, Γιαννολόπουλος, Αλμυριώτης και Δημόπουλος) από την ομάδα του εφηβικού στην συγκεκριμένη αναμέτρηση δίνοντας χρόνο και εμπειρίες και σε μικρότερους ποδοσφαιριστές και αυτοί τον δικαίωσαν απόλυτα με την εμφάνισή τους.

Οι Συνθέσεις

Ακαδημία Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Αγγέλης, Δημακόπουλος, Σπυρόπουλος, Ζησόπουλος, Γιαννούλας, Βαλαβάνης, Κουτσικόπουλος, Ζαφειρούλης (65′ Αλμυριώτης), Γιαννολόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Αλεξίου (55′ Δημόπουλος)

Δόξα Υπέρειας (Κώστας Τσιτσιούμης): Σκαντζούρης, Παπαδόπουλος, Τσακουρίδης, Ποτόσογλου, Ευθυμιάδης, Τσιούρης Γ., Τσιούρης Ν., Γκατζόγιας, Τσιούνη, Μαργαριτόπουλος, Καλφόγλου.