“Χ”άθηκε μεγάλη ευκαιρία…

Η Αναγέννηση Φαρσάλων “κλώτσησε” μεγάλη ευκαιρία να πάρει σπουδαίο προβάδισμα στην “μάχη” της ανόδου καθώς παραχώρησε “λευκή” ισοπαλία στην έδρα του Τοξότη Λάρισας και έτσι δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ήττα της Νίκαιας στο μάξιμουμ.

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-1714

Έπειτα από αυτή την ισοπαλία η Αναγέννηση έφτασε τους 44 βαθμούς και βρίσκεται στην δεύτερη θέση όντας έναν βαθμό μπροστά από την Νίκαια μην έχοντας όμως κάνει το δικό της ρεπό.

Στα της αναμέτρησης οι “κόκκινοι” είχαν από την αρχή την υπεροχή στην αναμέτρηση και στο 20′ έχασαν σπουδαία ευκαιρία όταν ο Κούμρια βρέθηκε σε θέση τετ α τετ στέλνοντας την μπάλα όμως λίγο άουτ.

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-1706

Πέντε λεπτά αργότερα ο Τοξότης έχασε την μεγαλύτερή του ευκαιρία στην αναμέτρηση όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του 10 η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Η Αναγέννηση “απάντησε” πέντε λεπτά αργότερα όμως ο Ράιδος σταμάτησε το τετ α τετ του Γιάννη Αρβανιτοζήση κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος τώρα η Αναγέννηση συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία και στο 47′ έχασε ακόμη μια τεράστια ευκαιρία όταν ο  Γιάννης Αρβανιτοζήσης έκανε όμορφη κάθετη πάσα όμως ο Κούμρια έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Ράιδου από θέση “βολής”.

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-1701

Οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την πίεσή τους και στο 70′ έχασαν ακόμη μια ευκαιρία όταν το σουτ του Δημήτρη Αρβανιτοζήση πέρασε λίγο άουτ.

Ευκαιριών συνέχεια για την Αναγέννηση όταν στο 85′ ο Γιαχνής εκτέλεσε το κόρνερ ο Γιάννης Αρβανιτοζήσης έκανε το σουτ όμως ο Ράιδος κράτησε εκ νέου το μηδέν για τον Τοξότη.

Η τελευταία φάση της αναμέτρησης ανήκε στους παίκτες του κ. Θεοχαρόπουλου όταν στο 90′ ο Κοτάκος έκανε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση με την μπάλα όμως να περνάει μόλις άουτ.

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-1707

Επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους για τον τερματοφύλακα των “κόκκινων” Βασίλη Παλαμίδα ο οποίος έπειτα από τον τραυματισμό του κάθισε εκ νέου κάτω από τα δοκάρια της Αναγέννησης.

Οι Σύνθεσεις

Τοξότης Λάρισας (Χρήστος Γκάτας): Ράιδος, Κίτσιος, Τσέλα, Τάκε, Πλατσάς, Παπαδημητρίου (87′ Σαπουνάς), Νταναβάρας, Μπουρουτζήκας (65′ Γιαννακός), Τσότσος, Ζαχαράκης, Κάνο (72′ Γκουσγκούνης).

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Παλαμίδας Β., Μαλέσκα, Μπουλάρι, Ρούμπας, Πατσιούρας, Ζαγγανάς, Αρβανιτοζήσης Ι., Μπόγκας, Γιαχνής, Μουτκανάς (60′ Αρβανιτοζήσης Δ.), Κούμπρια (60′ Κοττάκος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουρονίκος, Ντανταλής, Πατέτσος.