Από ένα σε κάθε ημίχρονο και “αεράτο διπλό”

Σκοράροντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο ο Ατρόμητος Βαμβακούς έκαμψε με σκορ 0 – 2 την αντίσταση της Ανθούπολης και επέστρεψε στις νίκες.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ-1601

Έτσι οι “μπλε” έφτασαν τους 40 βαθμούς και παραμένουν στην 4η θέση έπειτα από το πέρας της 23ης αγωνιστικής

Ο Ατρόμητος απείλησε με το “καλημέρα” της αναμέτρησης και στο 5′ “άγγιξε” το γκολ όταν ο Μακρής εκτέλεσε το κόρνερ ο Κεσέογλου έκανε την καρφωτή κεφαλιά όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ-1650

Ένα τέταρτο αργότερα ο Παπαδόπουλος με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο “πλεκτό” της Ανθούπολης βάζοντας σε θέση “οδηγού” την ομάδα του.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ-1658

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν το “πάνω χέρι” και στο 35′ σημάδεψαν εκ νέου παραθυράκι στο δοκάρι αυτή την φορά με σουτ του Βόπη μέσα από την περιοχή και έτσι το 0 – 1 ήταν το σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ-1684

Στο δεύτερο μέρος τώρα και συγκεκριμένα στο 55′ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς ο Βλησσαρούλης είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

 

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ-1674

Οι παίκτες του κ. Ανδρεόπουλου “πάγωσαν” τον ρυθμό και ελέγχοντας τον χώρο του κέντρου προσπάθησαν να βρουν ορθολογικά τους χώρους και να φτάσουν στην επίτευξη δεύτερου τέρματος.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ-1672

Στο 84′ ο Αζάς βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα “καθαρίζοντας” ουσιαστικά την υπόθεση νίκη.

Οι συνθέσεις

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ-1605

Ανθούπολη (Βαγγέλης Δημόπουλος): Σαρακατσάνος, Βλησαρούλης, Γκουντουμάνης (46′ Τσαδήμος), Ντουρουντάκης (62′ Κυριακόπουλος), Παυλίδης, Παπακώστας, Τσότσικας, Γκουντουμάνης, Σκορδίλης(46′ Αναγνώστης), Κόγιος, Σπύρο

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ-1608

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σακελλαρίου, Μορφογιάννης, Μπερσιάνης, Παπαδόπουλος, Μακρής, Ξυνογαλάς, Βόπης, Αρσενόπουλος , Φλώρος, Κεσσέογλου(62’ Ανδρεόπουλος) , Αζάς.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ-1602

Τριπλέτα: Ρουπέλας, Δεδικούσης, Τσάκος