Αίθριος ο καιρός την Τετάρτη

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός την Τετάρτη στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι – απόγευμα από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 25 βαθμούς Κελσίου. στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός και στην Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι – απόγευμα νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και την Θράκη ο καιρός παρουσιάζεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησος ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 ως 24 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη τοπικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός καις σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια μεταβλητοί και στα νοτιά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση καιρού για την Πέμπτη 27/04/2017

Γενικά αίθριος προβλέπεται καιρός την Πέμπτη σε όλη την χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ηπειρωτικά.

Πηγή: ant1news.gr