Ήττα με “μπάζερ μπίτερ” για τον Ατρόμητο…

Την ήττα στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης δέχθηκε ο Ατρόμητος Βαμβακούς στην έδρα του από τους Λύκους Λάρισας με σκορ 1 – 2.

Έτσι οι «μπλε» παρέμειναν στους 37 βαθμούς και την 4η θέση του πρώτου ομίλου της Β ΕΠΣΛ.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και στο 20’ έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία όταν ο Τασιόπουλος «έσπασε» την μπάλα στον Φλώρο αυτός έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο 35’ να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ με ανέλπιστο τρόπο καθώς έπειτα από σέντρα ο Σακελλαρίου έκανε λάθος εκτίμηση στην έξοδο του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδος του.

Παρά το τέρμα που δέχθηκε ο Ατρόμητος συνέχισε να πιέζει και στο 44’ έχασε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Ο Παπαδόπουλος κέρδισε πέναλτι έπειτα από χέρι αμυντικού των Λύκων μέσα στην περιοχή, την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο οποίος νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 80’ κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι εκ νέου στα «ίσια».

Ο Παπαδόπουλος έκανε την σέντρα, και έπειτα από κεφαλιά πάσα του Γκούνη ο Μακρής με συρτό σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πέτυχε το 1 – 1.

Οι παίκτες του Χρήστου Ανδρέοπουλου ανέβηκαν μαζικά ώστε να πιέσουν και να φτάσουν στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος και το «πλήρωσαν» στο 93’ όταν έπειτα από πάσα στην πλάτη της άμυνας και αντεπίθεση οι Λύκοι πέτυχαν το 1 – 2.

Η Σύνθεση

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σακελλαρίου, Μορφογιάννης, Μπερσιάνης, Παπαδόπουλος, Μακρής, Ξυνογαλάς, Βόπης (40’ λ.τ Γκούνης), Αρσενόπουλος (70’ Ανδρεόπουλος), Φλώρος (46΄Κεσσέογλου), Τασιόπουλος, Αζάς.