“Έσπασε” τα δοκάρια, συμβιβάστηκε με τον βαθμό..

Η Ακαδημία Φαρσάλων έχασε σωρεία ευκαιριών, «έσπασε» τα δοκάρια και εν τέλει «συμβιβάστηκε» με την ισοπαλία με σκορ 1 – 1 στην αναμέτρηση με την Χαραυγή.

Έτσι οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν τους 22 βαθμούς και βρίσκονται στην 9η θέση έπειτα από το πέρας της 22ης αγωνιστικής.

Η Ακαδημία είδε την τύχη να της «γυρίζει την πλάτη» αρχικά στο 10’ και μάλιστα δις.

Ο Μισαηλίδης εκτέλεσε το κόρνερ ο Τσιτσικλής έκανε το σουτ η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι ενώ ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Σπυρόπουλου στην επαναφορά.

Η Χαραυγή ήταν αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 25’ με κοντινό σουτ έπειτα από κόντρες μέσα στην περιοχή του Ευθυμιάδη.

Οι «κιτρινόμαυροι» απάντησαν άμεσα καθώς 3’ λεπτά αργότερα οι Τσιτσικλής και Βαλαβάνης συνδυάστηκαν όμορφα ο τελευταίος βρέθηκε σε θέση βολής και με πλασέ έφερε το παιχνίδι εκ νέου στα «ίσια».

Το «ρεσιτάλ» των δοκαριών από πλευράς Ακαδημίας συνεχίστηκε όταν στο 55’ ο Τσιτσικλής είδε την κεφαλιά του να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της Χαραυγής, ενώ ένα τέταρτο αργότερα ήταν η σειρά του Καψιώχα να τα… «βάλει» με την τύχη του.

Η Ακαδημία συνέχισε να «σφυροκοπεί» την εστία της Χαραυγής χάνοντας σωρεία ευκαιριών με πιο κλασσικές τα δυο τετ α τετ του Τσιτσικλή που κατέληξαν πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Καψιώχα από θέση τετ α τετ.

Η τελευταία καλή στιγμή της ομάδος του Αρίστου Παπαγεωργίου καταγράφηκε στο 85’ όταν ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε το κόρνερ ο Τσάτσος έπιασε την δυνατή κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα και το 1 – 1 να παραμένει μέχρι την λήξη.

Ακαδημία Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Ευθυμιάδης, Γιαννούλας, Ζησόπουλος, Δημακόπουλος, Σπυρόπουλος, Τσάτσος, Καψιώχας, Βαλαβάνης, Παπακωνσταντίνου (70’ Αλεξίου), Τσιτσικλής (80’ Ζαφειρόυλης), Μισαηλίδης (50’ Παπαγεωργίου).