Ισοπαλία με την… “βούλα”..

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στις Νέες Καρυές και τον Ολυμπιακό Αμπελιάς με τα δύο τέρματα της αναμέτρησης να σημειώνονται από την άσπρη βούλα.
Έτσι ο Ολυμπιακός Αμπελιάς παρέμεινε στην πέμπτη θέση με 49 βαθμούς μειώνοντας παράλληλα την διαφορά από τον τρίτο Φιλοκτήτη Μελιβοίας ο οποίος έχασε και παρέμεινε στους 51 βαθμούς.

Στην αρχή της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα, του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο.

ΟΛΥΜΠΙΚ ΚΑΡΥΕΕΣ- ΑΜΠΕΛΙΑ-1486

Στα πρώτα είκοσι λεπτά του πρώτου μέρους ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή δίχως όμως να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις στην εστία των γηπεδούχων.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους καταγράφηκε στο 21′ όταν το δυνατό σουτ του Δεμίρη έδιωξε εντυπωσιακά ο Καλλιμάνι.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και ένα λεπτό αργότερα έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία όταν το σουτ του Μάτου από τα όρια της περιοχής πέρασε λίγο άουτ.
Ενώ ο αγώνας κυλούσε ανιαρά με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους το παιχνίδι πήρε… “φωτιά”.

Αρχικά στο 37′ και έπειτα από σέντρα του Δημήτρη Μιαρίτη ο Ξαφάρας σταμάτησε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή με τον κ. Γιάντση να δείχνει την εσχάτη των ποινών και κίτρινη κάρτα στον αμυντικό των γηπεδούχων.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λευτέρης Δενελάβας ανοίγοντας το σκορ για τον Ολυμπιακό.

ΟΛΥΜΠΙΚ ΚΑΡΥΕΕΣ- ΑΜΠΕΛΙΑ-1522

Μάλιστα ο Ξαφάρας συνέχισε να διαμαρτύρεται και είδε την δεύτερη κίτρινη παίρνοντας την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Δύο λεπτά αργότερα ο Μάτος πάτησε περιοχή από τα αριστερά έκανε όμορφη κόφτη ντρίμπλα ο Τσάνιος τον ανέτρεψε και ο κ. Γιάντσης έδειξε την άσπρη βούλα και έδειξε την κίτρινη κάρτα στον αμυντικό των “ερυθρολευκών” η οποία ήταν η δεύτερη και έτσι επανήλθε εκ νέου η αριθμητική ισορροπία.

ΟΛΥΜΠΙΚ ΚΑΡΥΕΕΣ- ΑΜΠΕΛΙΑ-1525

Ο Μάτος εκτέλεσε το πέναλτι νίκησε τον Μπράνο και ισοφάρισε εκ νέου.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πιέσει και στο 47′ έχασε την πρώτη του ευκαιρία.

Ο Σκλαπάνης εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά ο Νίκος Δενελάβας έπιασε το σουτ στην κίνηση όμως η μπάλα κοντραρέ και πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

ΟΛΥΜΠΙΚ ΚΑΡΥΕΕΣ- ΑΜΠΕΛΙΑ-1528

Στην συνέχεια του δεύτερου ημιχρόνου οι​ δύο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου και με σαφή προσανατολισμό να διαφυλάξουν τα μετόπισθεν και προσπάθησαν κυρίως με αντεπιθέσεις να σκοράρουν το γκολ που θα τους έδινε την νίκη.

Ο Ολυμπιακός έφτασε πολλές φορές με αξιώσεις στην εστία των γηπεδούχων δίχως όμως να καταφέρουν να σκοράρουν.

ΟΛΥΜΠΙΚ ΚΑΡΥΕΕΣ- ΑΜΠΕΛΙΑ-1553

Οι Καρυές έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν την νίκη όταν στο 88′ ο Μάτος βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.
Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Οι Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΚ ΚΑΡΥΕΕΣ- ΑΜΠΕΛΙΑ-1481

Ολύμπικ/Νέες Καρυές (Βαγγέλης Μπρισίμης): Καλλιμάνης , Τζιώλας Ν(90′ Κιούσσης), Τζιώλας Ε., Ξαφάρας, Ζαίμη, Σέτζας (46′ Σιδέρης), Καφφές, Πράπας. Σχοινάς,  Ταρταμπούκας (85′ Εμμανουήλ), Μάτος

ΟΛΥΜΠΙΚ ΚΑΡΥΕΕΣ- ΑΜΠΕΛΙΑ-1478

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Λευτέρης Καλογήρου): Μπράνος, Δενελάβας Ν.(90′ Γιωργής), Καραγγέλης, Τσαντόπουλος, Σκλαπάνης, Τολιόπουλος(60′ Παναγιωτόπουλος), Λέτσιος, Τσανιος, Δεμίρης(75′ Δημακόπουλος), Δενελάβας Ελ., Μιαρίτης

ΟΛΥΜΠΙΚ ΚΑΡΥΕΕΣ- ΑΜΠΕΛΙΑ-1474

Τριπλέτα: Γιάντσης, Μπακαλμπάσης, Τσακνάκη