2ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Προσκόπων στα Φάρσαλα

Ο Κλάδος Προσκόπων της Περιφερειακής Εφορείας Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας  υλοποιώντας τον ετήσιο  προγραμματισμό του διοργανώνει το 2ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Ενωμοτιών στην όμορφη πόλη των Φαρσάλων από τις 21 έως 23/04/17.

Σκοπός της δράσης είναι να γνωριστούν οι Ενωμοτίες των Προσκόπων της Περιφέρειας μεταξύ τους και να ζήσουν τρεις ημέρες γεμάτες από πολιτιστικές δραστηριότητες που προάγουν τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, τη συλλογική εργασία και εν γένη το προσκοπικό πνεύμα.

17270944_10212561650943282_529953606_n

Οι ενωμοτίες θα διαγωνισθούν σε δέκα καλλιτεχνικούς τομείς: στο τραγούδι, το χορό, την ποίηση, το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη φωτογραφία, τις παρουσιάσεις, τη μακέτα, το σκίτσο – ζωγραφική και το ψηφιακό κόμικ. Σε κάθε τομέα θα αναδειχθεί μία νικήτρια ενωμοτία η οποία θα λάβει και ειδικό βραβείο. H πρώτη καλλίτερη συνολικά ενωμοτία θα κερδίσει  ένα δώρο  για το υλικό της.

Το Φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Φαρσάλων. Εκεί θα καταλύσουν οι ενωμοτίες των προσκόπων, θα στηθεί η στατική έκθεση και θα λάβουν χώρα όλα τα καλλιτεχνικά δρώμενα στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου.

Περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία για τη δράση θα βρείτε στη σχετική ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για το σκοπό αυτό στη διεύθυνση: https:// https://www.facebook.com/groups/1780604178927854/

Αρχηγός της δράσης ορίζεται ο Έφορος Κλάδου Προσκόπων της Περιφέρειας κ. Αχιλλέας Δρόσος.

Τρισάγιο

Ο Κλάδος Προσκόπων της Περιφερειακής Εφορείας Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, μέσα στο πλαίσιο του 2ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ, θα πραγματοποιήσει τρισάγιο που θα τελεσθεί στην εκκλησία του Αγ.Γεωργίου Φαρσάλων, την Κυριακή 23 Απριλίου 2017, εις μνήμην των αποθανόντων Προσκόπων της Περιφέρειας.