Ο καιρός της Τρίτης

Τις  πρωινές ώρες, της Τρίτης αναμένονται τοπικές βροχές στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, και σποραδικές καταιγίδες στα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικοί όμβροι στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Στην Αττική λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι- απόγευμα με τοπικούς όμβρους στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτίους νοτιοανατολικούς με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά, την δυτική Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις που από το βράδυ στα βορειοδυτικά θα αυξηθούν. Η ορατότητα το πρωί θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.  Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 που από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτίους 3 με 5 Μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 22 βαθμούς κελσίου.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι- απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτίους νοτιοανατολικούς με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι- απόγευμα στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βαθμιαία γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα βόρεια βόρειοι τοπικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός την Τέταρτη 19-04-2017

Στο βόρειο ιόνιο, την ήπειρο, τη Μακεδονία και βαθμιαία στη  Θράκη παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικούς όμβρους η μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στο αιγαίο τοπικά 7 Μποφόρ. Από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά θα στραφούν σε βόρειους 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο.