“Άλμα” προς τα σαλόνια με “χρυσό” σκόρερ τον Μανιώτη!

“Επαγγελματική” νίκη κατάφερε να πάρει ο Αχιλλέας Φαρσάλων ο οποίος έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού ΠΟ Ελασσόνας με σκορ 1-0 με “χρυσό” σκόρερ τον Αναστάση Μανιώτη.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΠΟΕ ΠΡ-0609

Έτσι ο Αχιλλέας έφτασε τους 68 βαθμούς σε 27 αναμετρήσεις και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Δωτιέα Αγιάς κατάφερε να βρεθεί στο +11 δηλαδή δύο βαθμούς πίσω από την εξασφάλιση της απευθείας ανόδου στην Γ Εθνική δίχως την διαδικασία των μπαράζ.

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης Αχιλλέας Φαρσάλων και ΠΟΕ αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου και αρκετές προσωπικές μονομαχίες με τους “Μυρμιδόνες” ναι μεν να έχουν την υπεροχή δίχως όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία της Ελασσόνας.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΠΟΕ ΠΡ-0644

Η μοναδική καλή στιγμή του πρώτου μέρους από πλευράς Αχιλλέα καταγράφηκε στο 38′ όταν Κακαζούκης και Βούλγαρης συνδυάστηκαν όμορφα όμως το σουτ του τελευταίου από τα όρια της περιοχής πέρασε λίγο άουτ.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΠΟΕ ΠΡ-0626

Με το “καλημέρα” του δεύτερου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με “δράστη” τον Μανιώτη ο οποίος σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική μετά την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τυρνάβου.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΠΟΕ ΠΡ-0658

Οι Κουμπούρας και Πετράκης συνδυάστηκαν με το κεφάλι μπάλα κατέληξε στον Μανιώτη και αυτός με τον ίδιο τρόπο νίκησε από κοντά τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του κ. Παραφέστα.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΠΟΕ ΠΡ-0636

Έπειτα από την επίτευξη γρήγορου τέρματος ο Αχιλλέας πίεσε και έχασε αρκετές ευκαιρίες ώστε να πετύχει και άλλα τέρματα.
Αρχικά στο 61′ ο Κουμπούρας γύρισε την μπάλα στην μικρή περιοχή όμως ο Τλούπας δεν κατάφερε να την σπρώξει στα δίχτυα από κοντά.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΠΟΕ ΠΡ-0669

Οι κιτρινόμαυροι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπαθούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία της Ελασσόνας και στο 84′ έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία τους, όταν έπειτα από σέντρα του Ρέψη ο Βούλγαρης έκανε την εξ επαφής κεφαλιά όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα ο Αχιλλέας έχασε διπλή ευκαιρία ώστε να “κλειδώσει” την υπόθεση νίκη.

Αρχικά ο Βούλγαρης σούταρε δυνατά από τα όρια της περιοχής όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας έδιωξε, η μπάλα κατέληξε στον Νεμπεγλέρα με τον τερματοφύλακα του ΠΟΕ να πέφτει στα πόδια του και “καθάρισε” την φάση πριν προλάβει ο αρχηγός των “Μυρμιδόνων” να πλασάρει.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΠΟΕ ΠΡ-0632

Έτσι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον Αχιλλέα νικητή με το… “φτωχό πλην τίμιο” 1-0 και πλέον στο +11 από τον δεύτερο Δωτιέα.

Οι Σύνθεσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Κοτσοκέρας, Περήφανος (46′ λ.τ. Καραμπούζης), Οικονόμου, Κουμπούρας, Κακαζούκης, Μανιώτης, Νεμπεγλέρας, Ρέψης, Βούλγαρης, Πετράκης (59′ Τλούπας), Νάστας(67′ Κοντοβάς)

ΠΟΕ (Αλέκος Αλεξανδρής – Αποστόλης Ευαγγέλου): Γκουτζουρέλας, Καρακώστας, Μάρκου, Καρλιάμπας, Περτζιόνι, Μπούσιας, Καραμάνος (70′ Τσένος), Πατσής, Μεσούρ, Πετκολάι (80′ Γεωργούλας), Ματούλας.

Διαιτητική Τριπλέτα

Ντελέζος Ι., Κοτούμπας Ν., Ντελέζος Θ.