Την “πλήγωσε” ο Τοξότης στο τέλος!

Ανατρεπτική ήττα γνώρισε η ομάδα της Ακαδημίας Φαρσάλων από την αντίστοιχη του Τοξότη Λάρισας στο Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων με σκορ 1-2.

Οι “κιτρινόμαυροι” ευτύχησαν να προηγηθούν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σε κομβικό σημείο του πρώτου μέρους είχαν και την υπέρ τους αριθμητική ανισορροπία όμως ο Τοξότης βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε με “μπροστάρη” τον Ζαχαράκη ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα να κάνει την ολική ανατροπή.

Έτσι το συγκρότημα του Αρίστου Παπαγεωργίου παρέμεινε στους 21 βαθμούς και την ένατη θέση όντας ισόβαθμο με τον Άρη Διλόφου.

Η Ακαδημία μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και μόλις στο 5′ ο Χρόνης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως άργησε να σουτάρει με αποτέλεσμα να τον προλάβει ο αμυντικός και με προβολή η μπάλα καταλήγει κόρνερ.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΤΟΞΟΤΗΣ-0576

Στο 24′ ο Τάκε ανατρέπει τον Τσιτσικλή ο διαιτητής σφυρίζει πέναλτι, και τον στέλνει στα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη κάρτα, την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Γιαννούλας ο οποίος ευστοχεί απέναντι στον Ράιδο και ανοίγει το σκορ υπέρ των γηπεδούχων.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΤΟΞΟΤΗΣ-0580

Η πρώτη ευκαιρία του Τοξότη καταγράφηκε στο 37′ όταν το ωραίο σουτ του Τζέλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ευθυμιάδη.

Με σκορ 1-0 σκορ οι δύο ομάδες πήραν τον δρόμο για τα αποδυτήρια με την ομάδα της Ακαδημίας να έχει και αριθμητική υπεροχή.

Παρά το μειονέκτημα ο Τοξότης ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο δεύτερο ημίχρονο καθώς μόλις στο 46′ ο Νταναβάρας έκανε το σουτ από την αριστερή πτέρυγα και ο Ευθυμιάδης, απέκρουσε ενστικτωδώς.

Στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε δυνατά μαρκαρίσματα στο χώρο του κέντρου χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΤΟΞΟΤΗΣ-0595

Στο 62′ ο Ζαχαράκης με ωραίο πλασε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την εκ νέου ισοπαλία της αναμέτρησης.

Η Ακαδημία αντέδρασε και πέντε λεπτά αργότερα απείλησε με το δυνατό σουτ του Τσιτσικλή όμως η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αισθητά και όλα έδειχναν ότι οδεύαμε προς την ισοπαλία όμως ο Ζαχαράκης είχε αντίθετη άποψη και στο 89′ με πλασέ από θέση βολής νίκησε τον Ευθυμιάδη και έδωσε το σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΤΟΞΟΤΗΣ-0602

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ για τις δυο ομάδες με τον Τοξότη να σημειώνει φεύγει με το “διπλό” από το Στάδιο.

Οι Συνθέσεις

ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΤΟΞΟΤΗΣ-0551

Ακαδημία Φαρσάλων (Αριστος Παπαγεωργίου): Ευθυμιάδης, Γιαννούλας, Δημακόπουλος, Σπυρόπουλος, Αλμυριώτης(64′ Ζησόπουλος), Καψιώχας, Χρόνης, Τσιτσικλής (75′ Τσάτσος), Κουτσικόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Ζαφειρούλης (47′ Βαλαβάνης)

ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΤΟΞΟΤΗΣ-0556

Τοξότης (Γκάτας): Ράιδος, Κίτσος, Τζέλα, Πλατσάς, Τάκε, Παπαδημητρίου, Τσότσος, Κάνο, Ζαχαράκης, Νταναβάρας, Μπουρουτζήκας

ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΤΟΞΟΤΗΣ-0547

Τριπλέτα: Κυρίτσης, Μπακαλμπάσης, Παπαγεωργίου